Reggi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 fakju :decayed Ziom z natury jesteś energiczny pacjent..a zrobiłem se pod maską po emerycku..jebnij jeszcze napisy na biało lub czerwono to będzie komplet nudy :tongue4: Zdejmij te plastiki w pisdu jak będziesz jechał do mnie to Ci machnę w biały połysk bo zostało mi trochę farby rure walniesz na niebiesko i będzie cudnie
moskal Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zdejmij te plastiki w pisdu jak będziesz jechał do mnie to Ci machnę w biały połysk bo zostało mi trochę farby rure walniesz na niebiesko i będzie cudnie fakju
moskal Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 wuja wpadasz do McD dzisiaj o 20 ? nie , mecz leci :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 to nagrasz sobie wychlałem dzisiaj 6 browarów , nie powinienem wsiadać za kółko [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 19:35_________________________________________________poprosze o VT : 1. plastiki wokól rury "Y" na biało reszta zostaje (napisy na czarno) 2. plastiki wokól rury "Y" na biało + plastik osłony pompy ABS i filtra powietrza na biało
Kolkov Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 cycu a nie będzie za biało pod machoom? Ten pas przedni burzy całą koncepcję i zbiorniczek wyrównawczy yebnąć na biało w te takie mazy jak Y
Buba Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Uploaded with ImageShack.us Specjalnie dla ciebie my friend
moskal Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Uploaded with ImageShack.us Specjalnie dla ciebie my friend KOSA :kox: :kox: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 12:34_________________________________________________Buba zjebałeś troche temat bo pomalowałeś mi łuszczelkie :decayed: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 12:36_________________________________________________ Ten pas przedni burzy całą koncepcję pas przedni bedzie j**nięty czarnym matem , teraz jest uj***ny od jakiegoś świnstwa i nie idzie tego ogarnąć konwencjonalnymi środkami
dziadek Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 a warto to tak w anglika inwestować ? przecież od razu widać że ściana grodziowa wspawana :polew:
Tomasz Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Uploaded with ImageShack.us Specjalnie dla ciebie my friend KOSA :kox: :kox: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 12:34_________________________________________________Buba zjebałeś troche temat bo pomalowałeś mi łuszczelkie :decayed: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 12:36_________________________________________________ Ten pas przedni burzy całą koncepcję pas przedni bedzie j**nięty czarnym matem , teraz jest uj***ny od jakiegoś świnstwa i nie idzie tego ogarnąć konwencjonalnymi środkami kup Dimer do Tirów, wymyje każdy tłuszcz z auta
moskal Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 kup Dimer do Tirów, wymyje każdy tłuszcz z auta ale to nie jest tłuszcz , coś takiego jak zaschnięta żywica ? ???
Tomasz Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 kup Dimer do Tirów, wymyje każdy tłuszcz z auta ale to nie jest tłuszcz , coś takiego jak zaschnięta żywica ? ??? no to lipa, może przy lakierowaniu im bezbarwny kapał
moskal Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 no i zrobi ktoś (michał) to VT ???
Rekomendowane odpowiedzi