Krycha Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 nie no fpytniunie, ale na co ci to?
moskal Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 nie no fpytniunie, ale na co ci to? nie rozumiem pytania
Krycha Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 no po co Ci te felgi? czytam że na lato ale to chyba jakieś jaja
moskal Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 no po co Ci te felgi? czytam że na lato ale to chyba jakieś jaja no raczej na lato ale dlaczego jaja ???? jakbys mi załatwił tanie kapcie zimowe to bym je włożył na zime
Krycha Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 myślałem że na lato dasz coś z jajem, a na zimę avuski :gwizdanie:
moskal Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 no po co Ci te felgi? czytam że na lato ale to chyba jakieś jaja no raczej na lato ale dlaczego jaja ???? jakbys mi załatwił tanie kapcie zimowe to bym je włożył na zime myślałem że na lato dasz coś z jajem, a na zimę avuski :gwizdanie: Ty no cały czas chce Roty na lato , te sie trafiły w dobrej kasie to wezme , przemaluje i najwyzej opierdole. [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 17:20_________________________________________________A jak nie opierdole to bede jezdził
moskal Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 To az takie c**jowe są ?? mi sie podobaja takie wzory pod japonczyki :naughty:
Krycha Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 nie wiem ja się nie znam weź je, podpicuj i zobacz co wyjdzie, bo napewno na nich nie stracisz
Kolkov Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 nie są złe, przy Twojej glebie i w odpowiednim kolorze będą wyglądały całkiem fpytkę z resztą jakie by nie były, zawsze będą "ładniejsze" niż te zajechane, zasyfione i obdrapane AVUSy
moskal Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 weź je, podpicuj i zobacz co wyjdzie, bo napewno na nich nie stracisz no własnie o to chodzi zajechane, zasyfione i obdrapane AVUSy Do Torunia jedziesz gościu w bagażniku , nie wiem jak sie tam kórwa zmieścisz miedzy skrzynka a plastikowym zdemontowanym nadkolem :naughty:
Kolkov Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Do Torunia jedziesz gościu w bagażniku , nie wiem jak sie tam kórwa zmieścisz miedzy skrzynka a plastikowym zdemontowanym nadkolem :naughty: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 Moskal oglądasz GP? oczywiście :drool: :kox:
Dev Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Chyba byla przerwa na reklame...
moskal Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 Lampy ogarniete , wszystko swieci , przesłona opada. Auto w stanie idealnym gotowe do sprzedaży
MARCIN607 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 no co Ty sprzedajesz eSkę? co teraz jest w planach?
moskal Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 nie sprzedaje , pisze tylko że "jest gotowa" do sprzedaży. Jak sie trafi dobry klient to czemu nie , wiesz co jest w hierarchii wyzej ??? Miałem ADR , AEB , AGB , ...... :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi