Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gramy gramy dawać[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 21:48_________________________________________________chyba jestem sam :decayed:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Peszek :polew: :polew:

Opublikowano

chyba jestem sam :decayed:

Musimy się zorganizować bo ostatnio nic z tego nie wychodzi :facepalm:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

japierdolets.jpg

:decayed:

Opublikowano

No Panyy chyba coś nie wyszło :gwizdanie: wyłączyłem Dungen Hunter ok 22:30 żeby sobie parę okrążeń z Wami polecieć a tu doopa nikogo nie ma :decayed:

Opublikowano

Ja byłem o 22 i też nie widziałem nikogo ;)

Opublikowano

Pożycz od kogoś ps3 + GT5 (z obowiązkowym mikrofonem :kox:) i zagraj z nami w Niedziele, zobaczysz jak jest :wink4:

musialbym pozyczyc jeszcze kiere... ale z takim konfigiem to znam tylko malika :polew:

Opublikowano

No to widzę że były 2 osoby oprócz mnie chętne to za mało by był dobry FAN.

Musimy się wszyscy zgrać na weekend żeby było dużo osób :)

musialbym pozyczyc jeszcze kiere... ale z takim konfigiem to znam tylko malika :polew:

Na pewno Ci pożyczy nie masz daleko do niego :decayed:

Opublikowano

zrobił ktoś złoto w sezonowych z Lambo?

grałem raz na wszystkich trasach i zawsze na ostatnim miejscu :angry:

:decayed: :decayed:

Opublikowano

LAMBO ? przeca to proste jest :gwizdanie:

Opublikowano

zrobił ktoś złoto w sezonowych z Lambo?

grałem raz na wszystkich trasach i zawsze na ostatnim miejscu :angry:

:decayed: :decayed:

Wybierasz lamborghini murcielago lp670-4 sv a jeśli masz więcej mocy niż regulamin pozwala to w ustawieniach ograniczasz moc do tylu ile można :wink4:

A tym czasem odpaliłem 24h Nurburgring i jadę Toyotą Minolta 936 KM po zmianie na lepszy olej, zero tuningu mocy zwykła seria tylko opony wyścigowe miękkie i powiem wam że o wiele wyższy poziom niż w poprzednim Le Mans, po 9 kółkach miałem ponad 2 minuty przewagi a jak kumpel zasiadł to teraz trzeba nadrabiać straty to komputera bo spadł na 3 miejsce :decayed:

2,5h za nami i 19 kółek.

Opublikowano

Trzymamy kciuki pablo.

Mimo wszystko fajnie sie gada o tych wyścigach. Nawet bym nie przypuszczał że jezdzenie tyle godzin może być ciekawe.

Opublikowano

Wybierasz lamborghini murcielago lp670-4 sv

karwa chyba próbowałem już wszytkim Lambo jeżdzić z ograniczeniem do wymaganych w wyścigach PO :wink4:

nic popróbuje jeszcze, tylko teraz odpaliłem bspeca na wyscig 24h :decayed:

Opublikowano

Na pewno Ci pożyczy nie masz daleko do niego :decayed:

Mogę sprzedać :) Bo tak na prawdę po styczniowej awarii mojej pierwszej kiery odesłałem ją do naprawy gwarancyjnej ale nie moglem wytrzymać i kupilem od razu kolejną :)

Tamta została zdiagnozowana na "bład fabryczny" i wymieniona na nowy egzemplarz. Więc mam dodatkową, nówkę sztukę, zafoliowaną, z gwarancją (prawie 2 letnią) do opylenia w dobrej cenie.

Ktoś reflektuje?

Opublikowano

Jaki to jest model :?:

Wystaw na forum na pewno się znajdzie zaraz kupiec :naughty:

Opublikowano

Wybierasz lamborghini murcielago lp670-4 sv

karwa chyba próbowałem już wszytkim Lambo jeżdzić z ograniczeniem do wymaganych w wyścigach PO :wink4:

nic popróbuje jeszcze, tylko teraz odpaliłem bspeca na wyscig 24h :decayed:

Działaj działaj, z tym wyścigiem lambo nie miałem problemów w sezonowych, najgorszy wyścig gdzie trzeba było się ścigać z lamborghini to był wyścig w zawodach specjalnych, jechało się LP 670 trzeba było wszystkie modele lambo wyprzedzić, najgorsze że im dłużej trwał wyścig to się ściemniało i później jechało się w nocy, przyznam przy tym wyścigu się trochę męczyłem, z godzinę czasu mi zajął :decayed:

A tym czasem 24h NG, gra zatrzymana na 7:36m i 55 kółek, wczoraj kumpel jechał, zapomniał zmienić opony i stracił 15 minut na okrążeniu, po czym ja jechałem w nocy i też mi się zapomniało doszło 8 minut straty bo 3/4 okrążenia nie dało się jechać bo zaraz obracało auto na slickach i trzeba było jechać 70km/h :D

Do komputera było 25minut straty i spadek na 3 miejsce, odrobiłem stratę po 2h i jest w tej chwili 30s przewagi nad komputerem.

W Le Mans w nocy lajtowo się dało jechać a tutaj masakra nic nie widać, podświetlenie w szybkich opcjach na full i trochę z opcji tv, teraz coś tam widać, komputer w nocy jedzie szalony jak w dzień :shocked:

Wybrałem wyścig przy dobrej pogodzie bo nie chciałem znów jechać cały wyścig w deszczu jak tamten Le Mans, za 4 razem trafiła się taka pogoda bo zawsze wybierał w deszczu, aha co zauważyłem w tej Toyocie Minolta nie można włączyć długich świateł i tylko jazda jest na zwykłych mijania co bardzo przeszkadza bo mało widać drogi, ciekawe czemu pewnie przez to że to standard samochód a nie premium :mysli:

Opublikowano

Ludzie po takim czasie jak oceniacie GT5 ? :)

Tylko bez linczu :decayed:

Opublikowano

Ludzie po takim czasie jak oceniacie GT5 ? :)

Tylko bez linczu :decayed:

Dla mnie nadal wypas.

Opublikowano

No to jestem pod wrażeniem :mysli:

Chyba sobie czasnę :kox:

- tylko, że teraz i Mortal i Portal2.. :kox: :kox: