Remik-A4 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 wiadomo tylko, że 2013 Gran Turismo 6 for PS3: November Release, .99 | RaceSimCentral - Sim Racing News since 2000 Gran Turismo Release Date Confirmed, November 26th | RaceSimCentral - Sim Racing News since 2000 Gran Turismo Gran Turismo 6 – First Previews & Video — VirtualR – Sim Racing News heh GT6 bedzie rowniez na PC / Tablet / Smart Phone
T-żółw Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 GT 6 jest robione pod PS3 więc raczej nie będzie opóźnień. gdyby robili to na PS4 to wtedy...inna bajka:decayed:
makiGS Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 siema, może ktoś chętny na wspólną jazdę? ugadałby się na któryś dzień
moicz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 moicz pszech:decayed:Gratuluję! dzięki, platyna do zrobienia ale powiem tak GT 6 nie kupuję
T-żółw Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 ale powiem tak GT 6 nie kupuję taaa jasne:wink:
Aron21 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Grałem w GT5 i szału na mnie nie robi, o wiele lepiej pasuje mi Forza 4. Jak zagrałeś 5 minut w na arcade a nie kilka dni w świecie GT to nie dziwie się że szału nie robi Ja mam porównanie dwóch gier i jeśli chodzi o tryb kariery zdecydowanie GT5 wygrywa Tez mam porównanie mam Xboxa i Forze 4 i bardziej mi ona pasuje niż GT5 , szwagier ma Ps3 i GT5 i jak zasiadłem za sterami takiego samego auta przy tych samych ustawieniach ( brak wspomagaczy , esp off ,tryb symulatora ) nawet ten sam tor i jazda była zupełnie inna . Według mnie więcej kontroli nad pojazdem mam w forzie
Michał Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Moicz reflektujesz na walkę o ułamki sekund raz jeszcze?:naughty: Transmisja z kwalifikacji do Nissan PlayStation
Wandej Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 wiadomo tylko, że 2013 Gran Turismo 6 for PS3: November Release, .99 | RaceSimCentral - Sim Racing News since 2000 Gran Turismo Release Date Confirmed, November 26th | RaceSimCentral - Sim Racing News since 2000 Gran Turismo Gran Turismo 6 – First Previews & Video — VirtualR – Sim Racing News heh GT6 bedzie rowniez na PC / Tablet / Smart Phone Kierwa a chciałem sprzedać PS3:kox: Już dawno nie grałem ale swego czasu cały czas śmigałem w madrycie. Bardzo fajny tor. W następnym tygodniu tak około 20 będę siedział to chętnie pogram:good:
jedrekx Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 ja znowu zacząłem grać po dłuższej przerwie
moicz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Moicz reflektujesz na walkę o ułamki sekund raz jeszcze?:naughty:Transmisja z kwalifikacji do Nissan PlayStation chętnie, tylko że niestety mnie nie będzie i chyba nawet academy nie pobiorę( w niedzielę wyjazd do Niemiec i nie wiem kiedy powrót)
Michał Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 ja znowu zacząłem grać po dłuższej przerwie A mam Cię w znajomych PSN? Jak nie to zapraszam - michal_s87, może uda się pojeździć razem:wink: ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- chętnie, tylko że niestety mnie nie będzie i chyba nawet academy nie pobiorę( w niedzielę wyjazd do Niemiec i nie wiem kiedy powrót)
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 ja znowu zacząłem grać po dłuższej przerwie A mam Cię w znajomych PSN? Jak nie to zapraszam - michal_s87, może uda się pojeździć razem:wink: ja z klubu to chyba tylko manny'ego i jarko mam jak dzisiaj/jutro włączę to Ci wyślę zaproszenie - ja mam standardowo jedrekx
Rekomendowane odpowiedzi