Thom4s Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 a co ty myślałeś ze kupisz okularki z tektury i będziesz się 3d cieszył?? :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Krzysiek23 jak nie masz na co wydawać ok 6 tyś zł (TV 3D + okularki) to dajesz na zakupy :naughty:
jedrekx Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 kolejny dzień grania w GT5 i powiem tylko tyle - uzależniam się
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 kolejny dzień grania w GT5 i powiem tylko tyle - uzależniam się Mam nadzieję że masz TV Full HD i 100Hz oraz kabel HDMI o specyfikacji 1.3C (pełna przepustowość Full HD), pamiętajcie że jak byście kupowali Tv 3D to musi być kabel HDMI o specyfikacji 1.4 bo na niższym nie będzie efektu 3D. Bo jak wiemy gra śmiga na najwyższych ustawieniach
jedrekx Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 u mnie w pokoju (tu gdzie jest ps3) nie mam full hd tylko hd ready niestety
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 u mnie w pokoju (tu gdzie jest ps3) nie mam full hd tylko hd ready niestety No to lipton, wio jeszcze raz do sklepu :!:
jarko Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Faktycznie lipton... Sprzedaj gre za poł ceny bo szkoda czasu
jedrekx Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 hehe niestety w miejscu gdzie mam tv (zabudowa) nie wchodzi więcej niż 26 cali, a jak kupowałem tv to nie sprzedawali w tym rozmiarze full hd
insane_Infinity Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 eee ja tam mam Full HD na 42' i do tego Sound System Harman Kardon haha daje radę :naughty:
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 eee ja tam mam Full HD na 42' i do tego Sound System Harman Kardon haha daje radę :naughty: To kup sobie jeszcze kamerkę do PS3 Ja właśnie taką testuję Wyszła już druga aktualizacja do GT5
julo23 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Patche 1.02 - Zniszczenia do samochodów w trybie Arcade - Usprawnienia techniczne, takie jak: skrócenie czasów ładowania, naprawienie okazjonalnych spadków płynności itp. - Lekkie usprawnienia do modelu zniszczeń (pojawiały się pewne skargi, że zwisający zderzak potrafi zaburzyć równowagę pojazdu) - Usprawnienie serwerów do rozgrywki sieciowej @jedrekx, podziwiam Cie jak możesz grać na tak małym TV. Ja wcześniej troche grałem na 32'' HD ready i nie za dobrze to wygląda - dałem go do sypialni teraz. A do grania kupiłem 40'' full HD i jest w miare dobrze. Przynajmniej wszystko widać jeśli chodzi o detale.
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Chłopaki gdzie najlepiej zakupić GT5 ??? W Media Markt??? jak ceny bo np. w Euro RTV AGD kosztuje 229 zł.???
insane_Infinity Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Polecam U Pabla Dobre Ceny Daje :naughty: :polew:
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Polecam U Pabla Dobre Ceny Daje :naughty: :polew: Serio pytam...
aju Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 kurw@ mam wyjazd służbowy... trzeba się oderwać od gt5....
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 kurw@ mam wyjazd służbowy... trzeba się oderwać od gt5.... Hmm to mozesz mi ja odsprzedać za 100 zł.. :decayed:
insane_Infinity Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Mario22 Pablo Pracuje W MM... i da ci dobrą cenę...więc OCB??
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Mario22 Pablo Pracuje W MM... i da ci dobrą cenę...więc OCB?? Ok pisze PW do niego... dzięki Nic nie odpisuje więć chyba jest w pracy... szkoda bo dziś będe w MM w zabrzu...
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Mario22 Pablo Pracuje W MM... i da ci dobrą cenę...więc OCB?? Ok pisze PW do niego... dzięki Nic nie odpisuje więć chyba jest w pracy... szkoda bo dziś będe w MM w zabrzu... Już wiesz co i jak A nie jestem w pracy tylko dłuugo dziś spałem po Andrzejkowej nocy [br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 14:59_________________________________________________ Patche 1.02 - Zniszczenia do samochodów w trybie Arcade - Usprawnienia techniczne, takie jak: skrócenie czasów ładowania, naprawienie okazjonalnych spadków płynności itp. - Lekkie usprawnienia do modelu zniszczeń (pojawiały się pewne skargi, że zwisający zderzak potrafi zaburzyć równowagę pojazdu) - Usprawnienie serwerów do rozgrywki sieciowej Jak wyjdą kolejne patche to możemy tutaj wklejać nowe "poprawki: żeby wszyscy wiedzieli co jest nowego Nowe fotki z Wawy A tu standy Fajnie zabezpieczyli przed kradzieżą PS3
Flyer Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 chyba Ci oczy w solarium wypalilo - jakie Ty tu spektakularne roznice widzisz? Flyer, nie żartuj. Jeżeli nie widzisz różnicy na tym zdjęciu to czas wybrać się do okulisty. poprostu to porownanie z d*py jest. 2 inne modele inne ujecia kamery, inne cienie...
Rekomendowane odpowiedzi