Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eeeno Pablo, jak nie znasz kogoś kto ma po stówce to poznaj kogoś kto zna kogoś co ma :kox:

Kurde Pablo, teraz to nie wiem czy Ci to przejdzie płazem, narobiłeś nam wszystkim smaka, chyba musisz dopłacić każdemu po tej stówce i będzie OK :gwizdanie:

Hihi

Dobra a tak poważnie to każdy łapie sie za kieszen i kupuje.

może nam chociaz mała znizke załatwisz ?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no gra robi robotę

:evil:

a jak chcecie się dogadywać to na pw bo się śmietnik robi

Opublikowano

eeeno Pablo, jak nie znasz kogoś kto ma po stówce to poznaj kogoś kto zna kogoś co ma :kox:

Kurde Pablo, teraz to nie wiem czy Ci to przejdzie płazem, narobiłeś nam wszystkim smaka, chyba musisz dopłacić każdemu po tej stówce i będzie OK :gwizdanie:

Hihi

Dobra a tak poważnie to każdy łapie sie za kieszen i kupuje.

może nam chociaz mała znizke załatwisz ?

Zobacz gdzie masz najbliższego Media Markt, wtedy tam zadzwonię i Ci dadzą zniżkę :gwizdanie:

Ok koniec na ten temat i nie robimy burdelu.

Grałem na on line z 10ma graczami w tym kilku z Pl na torze Top Gear, tylko wybrali starego fiata 500 przed 60 laty ale i tak były emocję :polew:

Tak kminie do czego jest kamerka Eye bo działa w GT i są tam ustawienia :mysli:

Opublikowano

Ja myśle że jak ktoś musi zerkać na małe dziecko i chce jeździć to ustawia sobie kamerkę na dziecko i widzi go na ekranie we wstecznym lusterku tak jakby siedziało na tylnym siedzeniu :wink4:

Kurcze ale wam zazdroszcze chłopaki, chyba polece do MM.

Opublikowano

Ale w niektórych autach nie ma wnętrza

w 80% aut nie ma wnętrza :gwizdanie:

Opublikowano

Ale w niektórych autach nie ma wnętrza

w 80% aut nie ma wnętrza :gwizdanie:

Nie ma tylko w tych które są do kupienia w komisach czyli używane bo trudno by mieli robić do tysiąca samochodów kokpity ze środka.

A wszystkie mają kamerę ze środka które są do kupienia w salonach czyli jest ich sporo.

Opublikowano

trudno by mieli robić do tysiąca samochodów kokpity ze środka.

no czasu to akurat mieli w choooj wiec mogli sie postarać :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Nie ma tylko w tych które są do kupienia w komisach czyli używane bo trudno by mieli robić do tysiąca samochodów kokpity ze środka.

A wszystkie mają kamerę ze środka które są do kupienia w salonach czyli jest ich sporo.

W ilu autach dokladnie jest wnetrze ? :naughty:

W Forzie ma kazde... ja nie wyobrazam sobie grania z kamera "za autem", albo morda na zderzaku.

Opublikowano

W ilu autach dokladnie jest wnetrze ? :naughty:

W Forzie ma kazde... ja nie wyobrazam sobie grania z kamera "za autem", albo morda na zderzaku.

Nie liczyłem ile dokładnie ale trochę ich będzie.

A ile masz aut w FM? :naughty:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 13:28_________________________________________________

trudno by mieli robić do tysiąca samochodów kokpity ze środka.

no czasu to akurat mieli w choooj wiec mogli sie postarać :kox: :kox: :kox: :kox:

Z tym się zgodzę :decayed:

Opublikowano

A ile masz aut w FM?

tu nie chodzi o to ile masz aut w danej grze , tylko iloma pojeździsz , moze być pierdylion sztuk a gre skończysz 35-cioma :wink4:

Opublikowano

A ile masz aut w FM?

tu nie chodzi o to ile masz aut w danej grze , tylko iloma pojeździsz , moze być pierdylion sztuk a gre skończysz 35-cioma :wink4:

mówisz tak bo w FM jest tylko 35 aut :tongue4:

nie będę oceniał bo nie miałem do czynienia z FM, poza tym jestem wielkim fanem serii GT (no może oprócz GT3, bo to była porażka), ale porównując foty i filmy z obu gier zdecydowanie wygrywa GT5...

031.jpg

014.jpg

06.jpg

08.jpg

Opublikowano

nie będę oceniał bo nie miałem do czynienia z FM, poza tym jestem wielkim fanem serii GT (no może oprócz GT3, bo to była porażka), ale porównując foty i filmy z obu gier zdecydowanie wygrywa GT5...

od razu widac, ze jestem wielkim fanem GT5 :wink4: - te porownanie powyzej jest totalnie z d*py.

nawet wszystkie recenzje mowia, ze roznice w grafice sa praktycznie zadne.

podobno czesc torow GT5 jest dopracowana, a czesc... taka sobie.

W FM3 samochodow jest miedzy 400, a 500 i kazdy ma widok z kokpitu.

W tej chwili aut jest nawet wiecej... bo na biezaco dosc czesto wychodza paczki z nowymi autami (zawsze jest od kilku do kilkunastu sztuk).

Opublikowano

pierwsze wrażenia z Gran Turismo 5 - trudniejsze od GT 4, wymaga większych umiejętności. Grafika rewelacja, wybór aut w szybkiej grze mi się nie podoba (w GT 4 było fajniej moim zdaniem). Ogólnie gra rewelacyjna jak dla mnie - warto było wydać tyle pieniędzy! :kox:

Opublikowano

Panowie, część z Was mam takie wrażenie że bardziej nienawidzi GT5 jak lubi grać w FM.

Opublikowano

Panowie, część z Was mam takie wrażenie że bardziej nienawidzi GT5 jak lubi grać w FM.

Bo zazdroszczą tego tytułu i wiedzą że nie będę mieć tej gry Sony na iksklocku :naughty:

A co do grafy to wystarczy spojrzeć na obrazki powyżej na przykładzie Gallardo, jaka jest szczegółowość w GT a jaka w FM (w FM wygląda jak by było na etapie projektowania :shocked::wink4:

Opublikowano

bo to takie flame wars :D

ja juz napisalem wczsniej - gdybym mial PS3 gralbym w GT5, mam X360 wiec gram w FM3.

ale jak widze posty fanow GT5/PS3, w ktorych pisza jakies brednie n/t FM3 (ktora wyszla 1,5 r temu), to ripstuje :cool1:

to ostatnie porownanie grafiki GT5/FM3 gdzie sa rozne ujecia to juz w ogole szczyt :polew:

relacje z GT5 mialem bezposrednio od kumpla, ktory ma 2 konsole i tutaj przedstawilem.

recenzenci tez wiedza co pisza.[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 16:31_________________________________________________

A co do grafy to wystarczy spojrzeć na obrazki powyżej na przykładzie Gallardo, jaka jest szczegółowość w GT a jaka w FM (w FM wygląda jak by było na etapie projektowania :shocked::wink4:

jestes mistrzem :polew:

08.jpg

chyba Ci oczy w solarium wypalilo :decayed: - jakie Ty tu spektakularne roznice widzisz? :kox:

Opublikowano

ja widze

na fotce nr1 ktos przedobrzyl na zakrecie

ja gralem w GT w poprzedniej wersji i sie zakochalem,dlatego kupilem PS3 specjalnie pod ta gre,ale jak przekladali premiere,cisnienie opadlo i kupilem pare innych tytulow w ktore teraz napierdzielam,a na GT nie mam juz parcia i mysle ze jak zona mi kupi kiere pod choinke to po swietach ja sobie kupie gre... :)

Opublikowano

08.jpg

chyba Ci oczy w solarium wypalilo :decayed: - jakie Ty tu spektakularne roznice widzisz? :kox:

Dokładnie o tą fotkę mi chodziło, zobacz z ilu detali składa się lambo w FM a z ilu w GT5, moja babka 98 letnia by zauważyła :polew:

Mam coraz większy polew z tutejszej wojny na temat tych gier :kox::polew:

Opublikowano

Dobra Dziękuje Pablo....Mam Gierkę .... teraz się Instaluję .Dzięki jeszcze raz :D

Opublikowano

08.jpg

Flyer, nie żartuj. Jeżeli nie widzisz różnicy na tym zdjęciu to czas wybrać się do okulisty. :decayed: