moskal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chyba najbardziej obiektywne porównania GT5 z FM3 Starcie tytanów http://www.ps3site.pl/ring-ps3site-gran-turismo-5-kontra-forza-motorsport-3-starcie-tytanow/61073/ czytałes komentarze userów PS3 na tremat tego porównania ??? :polew: :polew:
Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chyba najbardziej obiektywne porównania GT5 z FM3 Starcie tytanów http://www.ps3site.pl/ring-ps3site-gran-turismo-5-kontra-forza-motorsport-3-starcie-tytanow/61073/ Dobre moskal Po samych komentarzach można wywnioskować że to jest najbardziej NIEobiektywne porównanie GT5 z FM3
PABLO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Czyli na to wychodzi że tą recenzję pisało jakieś 13 letnie dziecko
julo23 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No komentarze niczym na onecie. A do tego teraz w modzie jest pisanie o czymś źle a później dodać że jest sie użytkownikiem właśnie tego i sie jest obiektywnym a tak naprawde jeden z drugim to fanboy konkorencji Ja sie skusiłem na GT5 po tym porówaniu i już licytuje na allegro ( dałem max 150zł i więcej nie mam zamiaru), jak mnie przebiją to mam już upatrzone dwie inne. Znalazłem też gościa co sprzeda (chyba jako jedyny) za 139zł z tym że jest z Wrocławia i nie ma czasu bawić sie w wysyłkę. Jak ktoś jest z Wrocławia i chce kupić to moge dać namiary.
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No komentarze niczym na onecie. A do tego teraz w modzie jest pisanie o czymś źle a później dodać że jest sie użytkownikiem właśnie tego i sie jest obiektywnym a tak naprawde jeden z drugim to fanboy konkorencji Masz tak zawężone pole widzenia jak tych dwóch http://plfoto.com/zdjecia_new2/1594573.jpg
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No komentarze niczym na onecie. A do tego teraz w modzie jest pisanie o czymś źle a później dodać że jest sie użytkownikiem właśnie tego i sie jest obiektywnym a tak naprawde jeden z drugim to fanboy konkorencji Masz tak zawężone pole widzenia jak tych dwóch http://plfoto.com/zdjecia_new2/1594573.jpg :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:03_________________________________________________Kupiłem dzisiaj nowe PSX Extreme , jest porównanie GT5/Forza3/NFS HF/TDU2. no i powiem ze sie nie zawiodłem , forza jak na gre 1,5 roku starsza od GT5 przegrała 2pkt na 50 mozliwych , a podobało mi sie porównanie tras :naughty: :naughty: :naughty:
Reniu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Te dwa ostatnie tytuły pasują do porównania jak pięść do nosa robią tylko za statystów
julo23 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Czyli Gt5 wygrało, tak jak w porówaniu wyżej
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tak gra robiona przez sześć lat wygrała z konkurencyjnym tytułem wydanym 1.5roku wcześniej 2 punktami na 50 :polew: :polew: :polew:
julo23 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 A co mnie obchodzi ile czasu ją robili ? Ja chce pograć dziś i nie robiłem przedpłat jak na fiata w systemie argentyńskim.
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ciesz sie ciesz , nastepna czesc za 8 lat a w miedzyczasie 12GB patchy :polew: :polew: :polew:
julo23 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No i dobrze, zapodam na noc i sie ściągnie Shit, nie wiem czy uda mi sie dziś kupić GT5, maskara, niektórzy ludzie licytują wiecej niż w sklepie nawet kosztuje. Porąbani, tyle kasy za używke. Do tego dwóch kolesi co miałem nagranych wczoraj na Gametrade sprzedało dziś rano jak mnie nie było przy kompie. ehhh.... Cieżko będzie wyrwac za półtorej stówy.
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 zeby sie nie okazało ze kupie wcześniej od ciebie :naughty: :naughty: :naughty:
julo23 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Dobra, Moskal, między nami troche iskrzyło ale teraz już zakopuje topór wojenny, fajnie sie dyskutowało, czasami troche mniej fajnie, ale teraz jak już kupiłem Gt5, to juz nie będzie to samo. Wyrwałem w koncu za 150. Póki co za 120 nie ma szans. Ale tak jak mówiłem, jak ktoś może odebrać osobiście to jest gościu co odda we Wrocławiu za 139.
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Dobra, Moskal, między nami troche iskrzyło nie iskrzylo , nie świruj
Reniu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Dobra, Moskal, między nami troche iskrzyło ale teraz już zakopuje topór wojenny, fajnie sie dyskutowało, czasami troche mniej fajnie, ale teraz jak już kupiłem Gt5, to juz nie będzie to samo. Czy to znaczy że walczyłeś jak lew o wyższość GT5 nad FM3 a nie graleś w żadną z nich?
julo23 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No przeciez pisałem że ze screenów Walczyliśmy jak o krzyż. Edit, Moskal, możemy sobie przybić piątke
Rekomendowane odpowiedzi