Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktoś zbędną mega furkę, która przejdę wyścigi typu Like the wind itp? bo zbieram na zonde R, ale podobno nawet ona w tych końcowych wyścigach może być za słaba i trzeba coś z LM wyhaczyć :mysli: w zamian oferuje niebieskie (kolor z S3) S4 w pełni stuningowane, na dobrej glebie i skonfigurowane przez MaxPerformance Tuning Garage z gt5-tuning.com :decayed::good:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czekamy.[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 21:25_________________________________________________Jak na środek tygodnia to super było :kox:

Najlepsze jak zawsze na Nurburgringu :)

malik jak na kogoś kto nie zna tej pętli to super jechałeś :good:

Opublikowano

dzięki Koledzy za zabawę :>

Opublikowano

malik jak na kogoś kto nie zna tej pętli to super jechałeś :good:

Dzięki! Jechałem ten długi tor pierwszy raz w życiu. Bardzo ciężko, ale wyobrażam sobie jaką frajdę może dawać jak się go pozna i nie trzeba co chwila zerkać na mapkę.

Postuluję o ograniczenie puli aut do wyboru. DB9 to była pomyłka. Zonda też mi nie podeszła ale może dlatego, że na pierwszym zakręcie zajebałem centralnie w bandę i coś się zjebało ze skrzynią :polew:

za***iście się jeździło za to Mazdą, Toyotą i SLSem :good:

Myślę, że mogłibyśby spróbować parę razy przejechać się WRC na szutrze albo śniegu. Tam dopiero lata dupsko :)

Opublikowano

Witam

Ja tez postaram sie na 21.30 wpasc.

Opublikowano

Witam

Heh, to się spóźniłeś kolego. Graliśmy wczoraj. kolejna ustawka w niedzielę.

Opublikowano

Witam

Kiedy??

Opublikowano

ja jestem codziennie :decayed: ale narazie mam ustawki na co-opa w dead nation więc jak kumpel ucieka to dołączam do was

Opublikowano

Ja też codziennie jestem i jak by się zebrało wcześniej kilka osób (min 4) to można zagrać wieczorem.

moicz jak będzie nas dużo jak w Niedziele to graj z nami od początku i powiedz koledze że chłopaki z A4 klubu są ważniejsi :decayed:

Opublikowano

Poje.... mi sie, myslalem ze dzis sroda... :wallbash:

Ale dzis tez moge :)

Opublikowano

A Makaron deklarował się że będzie wczoraj to gdzieś zaginął i się nie odezwał :thumbdown::decayed:

Opublikowano

bylo :kox: dzieki

Malik co do ilosci samochodow to chcielismy sprawdzic jak sie jezdi ... faktycznie db9 lipa ale mustang byl :kox: lotus tez..... Pablo powinien zapisywac autka ktorymi nam sie dobrze jezdzi

ja bede moze w sobote i w niedziele .

Opublikowano

Sorki chłopaki, ale wczoraj odpadłem, musiałem z córą do szpitala jechać. Całe szczęście skończyło się to tylko zapaleniem ucha.

Opublikowano

faktycznie db9 lipa ale mustang byl :kox: lotus tez.....

Mustang za***isty! Świetnie słychać kompresor i gang V8.

Najbardziej lubię nim śmigać po Trial Mountain :good:

Postuluję o taka właśnie kombinację przy następnej sesji.

Opublikowano

Dziś przyszedł HEADSET (wieczorem będę testował), Makaron powiedz mi jak Ty miałeś założony ten headset SONY że Ci wypadał z ucha ??

mi ni wuj nie chce wylecieć, trzepie głową (bez skojarzeń :gwizdanie:) i nic trzyma się jakby był przyklejony, a co do uwag odnośnie jakości dzwięku to mogę naskrobać coś później

Opublikowano

Głośnik nie do końca wchodzi mi do ucha, brak przejściówek w zestawie.

Opublikowano

mi leży idealnie w uchu, a jak z podłączeniem ? bo jeszcze tego nie robilem

Opublikowano

hheheh :naughty: ale srebro jest ?

Raz się przejechałem i 1,5 s tracę do złota ale postanowiłem że pozostałe najpierw zrobię na złoto a ta alfę na końcu będę męczyć :naughty:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________

moicz Grand Tour zrobione, tylko ta cholerna alfa jeszcze nie skończona i ponad 1s mi brakuje do złota ale nie powiem bo wg mnie przesadzili z tym czasem :thumbdown: [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 20:33_________________________________________________

ma ktoś zbędną mega furkę, która przejdę wyścigi typu Like the wind itp? bo zbieram na zonde R, ale podobno nawet ona w tych końcowych wyścigach może być za słaba i trzeba coś z LM wyhaczyć :mysli: w zamian oferuje niebieskie (kolor z S3) S4 w pełni stuningowane, na dobrej glebie i skonfigurowane przez MaxPerformance Tuning Garage z gt5-tuning.com :decayed::good:

Ja to przeszedłem bodajże Audi R10 TDI

Opublikowano

noo już ogarnąłem właśnie przed sekundą :decayed: kupiłem za 200 tys corvette zr1 i zbudowałem z niej wyścigówkę za 500 tys :gwizdanie: już Like a Wind pyknąłem na luzie robiąc 10 sekund na + :good: teraz tylko w b-specu muszę wygrać Zonde R wygrywając wyścigi GT i mam komplet :naughty:

Opublikowano

jak chcesz mogę ci online udostępnić jakąś furkę :D info gg albo pw :naughty: