insane_Infinity Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 a Słup jak duuupa :polew:
moicz Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a podpis non-stop mi kastrują regulamin jest regulaminem, a do Ciebie jak do słupa... spoko Fly sprawdzam waszą czujność , a powiedz mi o ile jest większy ten podpis co miałem od tego co ma PABLO ?
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Od mojego się odpier^^cie Ok panowie bo tu się robi, takie rzeczy na pw :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 a podpis non-stop mi kastrują regulamin jest regulaminem, a do Ciebie jak do słupa... spoko Fly sprawdzam waszą czujność , a powiedz mi o ile jest większy ten podpis co miałem od tego co ma PABLO ?
moicz Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 a podpis non-stop mi kastrują regulamin jest regulaminem, a do Ciebie jak do słupa... spoko Fly sprawdzam waszą czujność , a powiedz mi o ile jest większy ten podpis co miałem od tego co ma PABLO ?
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja mam neta w konsoli od dzisiaj więc jak to opanuje to sie dołącze... mój nick to skipi6
PABLO Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ok już dopisuję i wyślij mi zaproszenie na psn (w info napisz że z forum jesteś), to się przygotuj na niedziele jak coś bo może zagramy po większej przerwie wszyscy panowie Kiedyś ktoś mi wysłał zaproszenie na psn ale nie wie czy była to osoba z forum jeśli tak to niech potwierdzi i dopiszę ją na listę graczy
PABLO Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ok wieczorem zrobię wstępną listę zazdraszczam Wam pogrania razem... Pożycz od kogoś ps3 + GT5 (z obowiązkowym mikrofonem ) i zagraj z nami w Niedziele, zobaczysz jak jest
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A o co kaman z tym mikrofonem??? Pany sorry za głupie pytania ale tak jak pisalem neta w ps3 mam od wczoraj i nigdy nie grałem w nic online. Musze obczaić jak tam sie logowac itd. Jestem już zarejestrowany na psn i mam zrobiona aktualizacje GT5 więc mam już wyscigi online. tylko co dalej??
norbi3000 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A o co kaman z tym mikrofonem??? Pany sorry za głupie pytania ale tak jak pisalem neta w ps3 mam od wczoraj i nigdy nie grałem w nic online. Musze obczaić jak tam sie logowac itd. Jestem już zarejestrowany na psn i mam zrobiona aktualizacje GT5 więc mam już wyscigi online. tylko co dalej?? załatw sobie mikrofon działający przez bluetooth, bo podczas wyścigów i w przerwach pomiędzy nimi ciągle gadamy [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 17:51_________________________________________________a i zaproś Pabla do znajomych, bo bez tego nie będziesz mógł grać z nami, jak Pablo przyjmie od Ciebie zaproszenie to on zakłada pokój w GT5, my się tam podpinamy i jazda
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ale nie umiem go zaprosić... :wallbash: Jak mam to zrobić??? Nie umiem wysłac wiadomości... Moża jakaś krótka instrukcja??
PABLO Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ale nie umiem go zaprosić... :wallbash: Jak mam to zrobić??? Nie umiem wysłac wiadomości... Moża jakaś krótka instrukcja?? Napisz do mnie na gg wszystko Ci wytłumaczę, nr masz w profilu :gwizdanie: Będę po 21:00 na gg.
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 OK.. Szukam tego mikrofonu na allegro... możecie cosik polecić???
PABLO Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Właśnie skończyłem ostatni 40 lvl w A-specu Został teraz ostatni wyścig 24h Nurburgring bo już mogę go wybrać, masakra
PABLO Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 OK.. Szukam tego mikrofonu na allegro... możecie cosik polecić??? Już wiesz co masz kupić Lista graczy na Niedziele, godz. ok 21:30 PABLO malik Tomson Mario22
PABLO Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 kurde ja nie mam mikrofonu Zamawiaj na allegro jakiś powinien Ci dojść na Niedziele Za 35-40zł już kupisz tylko pamiętaj BT 2.0
Rekomendowane odpowiedzi