Arkadiush Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Wszystkich - Serdecznie Zapraszamymiejsca spotkań: sprawdź aktualną informację!!!wiosna, lato, jesień w pogodne dni:-parking przy McDonalds Franowo M1zimą oraz podczas deszczowych, chłodnych dni:- parking King Cross poziom -2 "zielony"Następny spot: NIEDZIELA 21.12.2014, GODZ.: 17:00Parking King Cross poziom -2 "zielony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 mysle ze spocik zrobi sie jak nie bedzie mrozow bo ostatnio byla masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 A podobno ma być ciepło już od nastepnego tygodnia , zobaczymy to będzie można coś wymyśleć!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 spox! mnie za tydzien nie bedzie bo smigamy do Wisly na urodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 No tak!!! Zgadamy się jeszcze jak coś!!! Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 to w takim razie kiedy najblizszy spocik bo chętnie bym wpadł Moze niedziela o 18tej pod Lechem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Witam też się piszę - ale pasi mi tylko weekend, w tygodniu smigam po kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Witam! co powiecie na spot za tydzien w niedziele???????????? M1 oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 jestem za 18.00????? M1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 no 18.00 moze być, albo 19.00 M1 albo moze pod stadionem Lecha? Najważniejsze zeby jak najwiecej ludzi sciagnąc bo w innych miastach sie sporo dzieje, czas wiec zeby w Poznaniu też sie zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 w Poznaniu juz sie dzieje! patrz zdjecia mysle ze zrobimy spot pod M1 tak jak oststnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 zdjecia widziałem i bardzo sie ciesze ze cos sie dzieje czyli niedziela pod M1 o 18.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 jestem niedziela 18 przy M1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 no to sie widzimy a kto jeszcze bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Music Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ja sie nie zjawie, wyjezdzam na narty. Moze nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 to ilu nas będzie? wyglada na to że nie zaświecimy ilością na tle innych miast. hehe. Ale nic początki są zawsze trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 a moze by tak w opcji uzytkownicy znaleźc wszystkich z Poznania i wysłac im taki komunikat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 spoko! ja mam do wszystkich kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 i to był bardzo dobry pomysł z tym komunikatem moja Audiczka idzie aktualnie do lakiernika ALe jak będzie następny to sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi