Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz tylko zawiecha by się przydała... :przebiegly: myślę nad sprężynami komplet, od s-line -20mm (NIE WIĘCEJ!!!) chcę zachować w miarę przyzwoity komfort jazdy ale też mały pazur by się przydał :>

- jaki koszt? (nie muszą być nowe, ale w dobrym stanie...)

- u kogo mógłbym zobaczyć jak to wygląda?

- gdzie szukać? na allegro jest tego tyle... i tyle samo firm

Pozdrawiam Ł.

- czym się sugerować (firma...?)

Będzie problem z ori springami - niestety temat jest poważniejszy niż się wydaje i nie rozpracowany do końca...

Póki co wiadomo jak siada auto na H&R (-40mm) i Weitec (-30mm).

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i wiadomo jak siada na gwincie, najprostsza sprawa założyć gwint ale wiadomo, kasa dużo większa :thumbdown:

Opublikowano

Dobrze mówisz Bartku ale właśnie ze względów finansowych odrzucam taką opcję ;)

Myślę, że z czasem rozpracujemy i tabelę ori zawieszenia :good:

Swoją drogą - mam dosyć H&R i 19". Spróbuję szczęścia ze springami -30/-30 od Weiteca i amorami Reflex z palety Monroe. Na 19" pomęczę się pewnie do zimy a potem idą w długą... (---> 18").

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 07:54_________________________________________________woocashpl specyfik pomaga mlodemu ?

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Cześć Vario,elmartinez, Blind1

[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 11:10_________________________________________________Vario,

pytałeś ostatnio, czy jakieś zakupy zrobiłem w Liporcie. Wtedy wystosowałem dłuższą odpowiedź, ale tego dnia były zawirowania na forum i zjadlo mojego posta.... i dobrze, Bo dziś mam zaktualizowane info odnośnie tego tematu. Byłem w zeszła środę w Liporcie i nabyłem szampon NXT, rękawicę do mycia z owczej wełny, glinkę BH soft, i ręcznik Fluffy Dryer. Wszystko z wyjatkiem glinki przetestowane wczoraj. Niestety za malo czasu na glinke i poważniejsze zabiegi. A auto musiałem umyć, bo po niedzielnym powrocie znad morza było masakrycznie upstrzone zwłokami owadów, a tego lepiej nie zostawiać na dłużej. W zeszłym roku zaopatrzyłem sie jeszcze w aplikatory, ściereczki, UC i DC step 2. Wosk z duża ilością carnauby od SONAXA posiad sąsiad, który namawiał mnie żebym nie kupował innego tylko korzystał z jego , bo on i tak nie da rady zuzyć wszystkiego. Tak więc jestem gotów do operacji, mycie-glinka-polerowanie-politura-wosk, ale na to bym potrzebowal tak mniej więcej całej soboty..... :mysli: więc jeszcze nie teraz.....

Ale szampon NXT jest na pewno lepszy od tego co miałem.... Ręcznik tez..... to aż przyjemność umyć i wysuszyć auto własnoręcznie....

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Madbar to fajnie, ja jadę dzisiaj po 5L bańkę Surfexa od Bilt Hambera

Opublikowano

No czytałem u _Makkiego_ o Surfexie, ale cóż to za cudowna "wiksa",( jak mawia mój sasiad)? Zastanawiałem sie na IronX-em, ale 6 dych za 0,5 litra to troche mi było dużo. Tym bardziej, że Makki zaleca to zastosować na całe auto i wg jego słów to pól takiej butelki na raz idzie. Chociaż może bym to przynajmniej na kola miał :mysli:, bo jest kilk aszpetnych czrnych nalotów, których na razie szampon z gabką nie wziąl....

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 07:54_________________________________________________woocashpl specyfik pomaga mlodemu ?

No witam, więc jest tak sobie... na razie testujemy i zobaczymy efekty, ale dzisiaj moja żona musiała jechać do Poznania do lekarza na badanie kontrolne... to mówię że weźmiemy młodego i razem pojedziemy... ahhhaaa to był zły pomysł! już na wysokości głogowskiej (jechałem z Komornik) zaczął się ryk... łooooo matko boska co się działo byłem najgorszym Tatą że w ogóle pomyślałem o tym żeby wziąć młodego w podróż 14km do Pozn (w sumie to miała rację 3 tygodniowe dziecko...?????) - ale każdy uczy się na błędach - rezultat kiepski, ale odnotowane i więcej nie do powtórzenia!. jednym, słowem masakra tym bardziej że całą noc nie spał bo miał "kolki" w jednym zdaniu, jak działa? bez rezultatu, póki co! poczekamy zobaczymy

Opublikowano

Bart-s - jutro aktualne jakoś ?

Opublikowano

nikt z Wielkopolski na zlot nie jedzie ? :confused4:

Opublikowano

Na liście jest Gwerty i Enkeli , ja się zastanawiam ze względu na żonę i dziecko w drodze ;)

Opublikowano

nikt z Wielkopolski na zlot nie jedzie ? :confused4:

ktoś tam chyba jedzie :)
Opublikowano

Bart-s - jutro aktualne jakoś ?

Tak Karolu - potwierdzam popołudnie :)

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Heloo :hi:

Opublikowano

doberek :hi: