Rako Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 No ja też zwitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja też wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_xtr Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 wiec kilka osób będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dzień doberek z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 dzien dobry. rano sie dopiero polapalem ze dzisiaj sobota a nie piatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 dobrego masz dealera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 widać ja korzystam z innego dostawcy bo obudziłem się z doliną że już niedziela a tu sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 a do mnie nie ma znaczenia jaki to dzień bo tak czy tak albo w szkole albo w pracy siedze ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No ja dzisiaj w domu akurat choć mogłem do pracy iść ale postanowiłem że troszke odpoczynku się przyda W zeszłym miesiącu wszystkie soboty sobie zaliczyłem a teraz trzeba dać troche na luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 ja jak sobie robie sobote wolną to dlatego że mam szkołe, bo w innym przypadku i tak w końcu okazuje sie że mam takie zaległości że musze gdzieś popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No to jest cios Ale jak to się mówi żecie to nie bajka lecz sen wariata Nic będe później lecem do kobity Tymczasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 3m sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 a do mnie nie ma znaczenia jaki to dzień bo tak czy tak albo w szkole albo w pracy siedze ;( w niedziele tez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 nieee no w niedziele chyba wrzuca na luz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 witam wieczorna pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Hejo Hejo Powitać i co tam jak wieczoram mija?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 a no zapijam troszke,bo quwa na trzezwo to sie ostatnio nie da zyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 uuu no to kiepsko a co to sie dzieje jeśli można spytać...problemy rodzinne?? za mocno tam nie przelewaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 chłopacy czy wiadomo już coś na temat zlotu zimowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi