Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu czyszczą kierownice turbo dobrze i za sensowną kasę ?

Niestety przy wyprzedzaniu łapię notlaufa a przy delikatnym przyspieszaniu auto mi poszarpuje :angry:

przelec sie autostrada tak z 50 km z na 4rce z 3800 rpm. :cool1:

Problem w tym, że nie dam rady dociągnąć na 4rce do takich obrotów bo wpada w tryb awaryjny.

Umówiłem się już z zaufanymi mechanikami na przyszły tydzień. Sprawdzenie wszystkich węży i czyszczenie turbo ma wyjść około 400 PLN. Mam nadzieję że po tym Audiczka będzie oddychała swobodniej i silnik też zrobi się żwawszy :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich

Orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu czyszczą kierownice turbo dobrze i za sensowną kasę ?

Niestety przy wyprzedzaniu łapię notlaufa a przy delikatnym przyspieszaniu auto mi poszarpuje :angry:

Problem w tym, że nie dam rady dociągnąć na 4rce do takich obrotów bo wpada w tryb awaryjny.

Umówiłem się już z zaufanymi mechanikami na przyszły tydzień. Sprawdzenie wszystkich węży i czyszczenie turbo ma wyjść około 400 PLN. Mam nadzieję że po tym Audiczka będzie oddychała swobodniej i silnik też zrobi się żwawszy :naughty:

to masz tanich mechaników bo za nowe węże od sterowania turbiny, uszczelki, i śruby trzeba zapłacić z 300 - 350zł więc albo chce im sie bawić za 50zł albo chcą Ci poskładać na starych częściach, co moim zdaniem jest tak samo sensowne jak wymiana oleju bez filtra. :cool1:

Opublikowano

zgadzam się z tym :cool1:

Opublikowano

a czesc Adaś co tam słychać?

Opublikowano

cześć :hi:

dziękuję, wszystko w porządku tzn zdrowie dopisuje dzieci rosną w pracy w miarę więc nie ma co narzekać choć jak to mówią - zawsze może być lepiej :)

a co u Was? byłemu Was w salonie dzisiaj :)

Opublikowano

dziewczyny pracowały?

czy mam je do pionu ustawić :polew:

o której byłeś?

[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 16:00_________________________________________________u nas wszystko OK, dużo pracy ale to dobrze :cool1:

Opublikowano
:hi: Hail!
Opublikowano

dziewczyny pracowały?

czy mam je do pionu ustawić :polew:

o której byłeś?

[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 16:00_________________________________________________u nas wszystko OK, dużo pracy ale to dobrze :cool1:

akurat jedna była i nie miała nikogo a byłem ok 10.40 :)
Opublikowano
:hi: czesc lotrzaki
Opublikowano

witam. blind to kiedy bedziesz na kolejnym spocie?? :>

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 08:28_________________________________________________

witam. blind to kiedy bedziesz na kolejnym spocie?? :>

w grudniu albo w styczniu :wink4:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

yo :)

Opublikowano

Witam wszystkich

to masz tanich mechaników bo za nowe węże od sterowania turbiny, uszczelki, i śruby trzeba zapłacić z 300 - 350zł więc albo chce im sie bawić za 50zł albo chcą Ci poskładać na starych częściach, co moim zdaniem jest tak samo sensowne jak wymiana oleju bez filtra. :cool1:

Pisałem o sprawdzeniu węży a nie o wymianie. Przy ewentualnej wymianie koszt pewno wzrośnie. Myślę, że ceny mają w normie.

Opublikowano

środa -- dzień loda :decayed:

Miało padać i nic :naughty:

Kontynując wątek: piątek -- dzień kurwiątek :kox:

:hi:

Opublikowano

Ahoj! :hi:

Opublikowano

dzien doberek.

robiles logi?

przy jakich obrotach ECU lapie notlauf?

rozbieranie turbiny to nie jest najlepszy pomysl. najpierw nalezy sie starac usunac sadze z turbiny metodami naturalnymi.

Opublikowano
Opublikowano

hej. Piotrek. CO tam slychac?