Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musashi moja córka leży już ponad tydzień w Warszawie w bardzo złym stanie, nie ma poprawy a może leżeć nawet do końca miesiąca, dzisiaj ma 2gą transfuzję krwii. W robocie pracuję z debilami i już wymiękam a jeszcze następny cały tydzień dojazdy do Kalisza :wallbash:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Musashi moja córka leży już ponad tydzień w Warszawie w bardzo złym stanie, nie ma poprawy a może leżeć nawet do końca miesiąca, dzisiaj ma 2gą transfuzję krwii. W robocie pracuję z debilami i już wymiękam a jeszcze następny cały tydzień dojazdy do Kalisza :wallbash:

kurcze, myślałem ze z córa to już się ustabilizowało. :confused4: mam nadzieje ze w koncu lekarze opanuja chorobe.

Opublikowano

masakra Bartek :kwasny: trzymaj się chłopie
Opublikowano

;(
Opublikowano

Musa, choroba jest nieuleczalna ale jak narazie to nawet nie można córki podleczyć, jest chyba najgorzej od 4 lat jak choruje :(

Opublikowano

Musa, choroba jest nieuleczalna ale jak narazie to nawet nie można córki podleczyć, jest chyba najgorzej od 4 lat jak choruje :(

Medycyna wciaz mknie do przodu, trzeba miec nadzieje.

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

cześć Wam :hi:

Opublikowano

czesc chlopaki, co tam? :)

Opublikowano

moze potrzebna jest krew?

jak coś służe pomoca bo i tak moge oddac ponownie. wiec moge zrobić na czyjąś rzecz niż charytatywnie[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:18_________________________________________________

moze potrzebna jest krew?

jak coś służe pomoca bo i tak moge oddac ponownie. wiec moge zrobić na czyjąś rzecz niż charytatywnie

Opublikowano

czesc chlopaki, co tam? :)

aaaa kobitek brak na forum :embarrassed: :embarrassed:
Opublikowano

Gwerty dzięki za ofertę, jeżeli możesz to z wielką chęcią, muszę jutro podpytać jak to jest przekazywane z Poznania do Warszawy bo nie mam pojęcia, napiszę jak by co na forum jak się czegoś dowiem, jeżeli jest ktoś z was chętny i może oddać krew to będę bardzo wdzięczny

Opublikowano

Vario dowiedz się co i jak, jest nas tutaj trochę przecież więc można zorganizować jakąś akcję i zbiórkę krwi. Pewnie przy liczniejszej grupie łatwiej będzie zorganizować aby krew trafiła do konkretnej osoby.[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 23:49_________________________________________________A co to za cisza?[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 20:55_________________________________________________nie uwierzą całą dobę nikt tu nie zaglądał?

Opublikowano

kurcze masakra jakaś :hi: :hi:

Opublikowano

zajrzał i ja :decayed:

Opublikowano

Ja mam AB - (minus) jakby co to tez moge oddać. tylko o 11 ide do dentysty bo juz 4 dni mnie zęby bolą. nie mogłem wcześniej iść.[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 03:10_________________________________________________cześć. A co z ym jutrzejszym spotem?? :>[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:27_________________________________________________

Opublikowano

Gwerty dzięki za ofertę, jeżeli możesz to z wielką chęcią, muszę jutro podpytać jak to jest przekazywane z Poznania do Warszawy bo nie mam pojęcia, napiszę jak by co na forum jak się czegoś dowiem, jeżeli jest ktoś z was chętny i może oddać krew to będę bardzo wdzięczny

Musisz mieć nazwe, adres szpitala oddział na którym dana osoba leży oraz dane osoby na której rzecz krew chcesz oddać[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 14:04_________________________________________________

Ja mam AB - (minus) jakby co to tez moge oddać. tylko o 11 ide do dentysty bo juz 4 dni mnie zęby bolą. nie mogłem wcześniej iść.[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 03:10_________________________________________________cześć. A co z ym jutrzejszym spotem?? :>[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:27_________________________________________________

grupa krwi nie ma znaczenia bo liczy się ilość oddanej krwi a nie grupa. tak i tak pacjent nie dostaje twojej krwi tylko krew z banku, a twoja krew trafia do dokładnego przebadania i dopiero wtedy trafia do banku krwi.

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

A co z ym jutrzejszym spotem?? :>

No właśnie - spotykamy się jutro?

Opublikowano

mi pasuje