Maxcudo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 MAxcudo .. wożę dla Ciebie dyplomiki na hamownię ... dojechałem na spota ale już 18ta była ... Niestety musiałem się wcześniej zwijać W najbliższą niedzielę jak będzie spot to odbiorę ok? W tygodniu nie dam rady podjechać, sesje mam wiec na głowie pełno nauki P.S Cóż za flasencję preferujesz??
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 dzien doberek. wszystkim :hi: oj, poprawka, Tobie Adaś dobry wieczór
Madas Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 dzien doberek. wszystkim :hi: oj, poprawka, Tobie Adaś dobry wieczór kurczę w sumie racja bo śpiący jestem ....
Pepin Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 MAxcudo .. wożę dla Ciebie dyplomiki na hamownię ... dojechałem na spota ale już 18ta była ... Niestety musiałem się wcześniej zwijać W najbliższą niedzielę jak będzie spot to odbiorę ok? W tygodniu nie dam rady podjechać, sesje mam wiec na głowie pełno nauki P.S Cóż za flasencję preferujesz?? Zróbmy tak, na razie dam Ci to i jak zadziała - Wojtek zrobi pomiar to się rozliczymy ... może tradycyjnie w tym gronie Finkę
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 może tradycyjnie w tym gronie Finkę ooo, pracuje, uczy się, czy wpadła turystycznie ? jakieś namiary, zdjęcia, FB? :kox: :kox: :decayed:
drosdek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Oj Musa... głodnemu.... BTW... byłem w punkcie i oni przyjmują już gotowe do zrobienia.. Trzeba im dostarczyć więc kiedy będziesz mieć ten sprzęt do wyciągania??
Maxcudo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 ooo, pracuje, uczy się, czy wpadła turystycznie ? jakieś namiary, zdjęcia, FB? :kox: :kox: :decayed: Dobra Finka, nie jest zła [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 14:02_________________________________________________ Zróbmy tak, na razie dam Ci to i jak zadziała - Wojtek zrobi pomiar to się rozliczymy ... może tradycyjnie w tym gronie Finkę
Madas Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Szajbus Ty to ale tylko o duupach myślisz
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Oj Musa... głodnemu.... BTW... byłem w punkcie i oni przyjmują już gotowe do zrobienia.. Trzeba im dostarczyć więc kiedy będziesz mieć ten sprzęt do wyciągania?? ale co gotowe?
Piechol Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Oj Musa... głodnemu.... BTW... byłem w punkcie i oni przyjmują już gotowe do zrobienia.. Trzeba im dostarczyć więc kiedy będziesz mieć ten sprzęt do wyciągania?? ale co gotowe? no Finki
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Szajbus Ty to ale tylko o duupach myślisz ja mowie o tym glosno [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 20:12_________________________________________________ no Finki no ale to chyba nie sprzet do wyciagania...
Maxcudo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 no ale to chyba nie sprzet do wyciagania... Zależy, co mają wyciągać
variocustoms Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 powitać ślązaka (Hanysa) jeżeli nie jest to obraźliwe, w naszych skromnych progach
Madas Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 cześć :hi:co tam na dole Polski słychać
Maxcudo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ale syf pogoda Tak się na ten śnieg cieszyłem ostatnio ;(
drosdek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 wszystkim... Maxcudo.. grzeczny nie byłeś to masz... ciesz się, że rózgi nie dostałeś
Rekomendowane odpowiedzi