Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spot jest za tydzień w niedzielę

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:48 ----------

:hi:

w związku z coraz mocniej świecącym słońcem oraz pociechą jeżdżącą na tylnym siedzeniu w foteliku planuję ściemnienie szyb z tyłu.

I teraz pytanie jaki najniższy procent będzie w miarę skuteczny żeby nie montować jakiś rolet i innych wynalazków?

No i gdzie zrobić - kiedyś Piechol pisał o kimś w Kostrzynie jeszcze ktoś warty polecenia we Wrześni/Poznaniu lub okolicach

Mi tez ściemnial facet w Kostrzynie i jestem zadowolony

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Spot jest za tydzień w niedzielę

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:48 ----------

;( A nie miałby ktoś ochoty mnie zabrać na piwo :D hehe

Opublikowano

;( A nie miałby ktoś ochoty mnie zabrać na piwo :D hehe

niestety jutro rano musze wyruszyc na północ.

Opublikowano

Dzięki za dobre chęci :) Kurde ciężko mi sie tu odnaleźć ... Ostatni raz byłem tu na chwile z 4 lata temu a teraz mi przyszło mieszkać przez ponad tydzień (Targi)

Opublikowano
Bart-S ustrzelony o 14.05 na wiadukcie w Antoninku ? :D Czy mi się przewidziało ?

Gośka wracała ze szkoły :wink: (ja od południa w garażu - właśnie skończyłem i zbieram się na nockę :facepalm:).

Siemka Panowie :) Przyjmiecie biednego, samotnego małopolszczanina na spota jutro ?? :D hehe Kurde jestem w PO do przyszłej soboty i nie wiem co tu robić, gdzie się ruszyć do tego sam jak palec !! :D POMOCY !! :)

Szkoda, że się nie uda w ten weekend - zawsze chętnie witamy nowe twarze/auta :thumbup1:

Elmartinez - daj mi znać czy uderzysz do Fantastica w sprawie LEDów czy mam zamówić :eusathink:

Opublikowano

Bart-s a Ty będziesz zamawiał dla siebie ten komplet?

Jak możesz to podaj stronkę jak wyglądają te żarówki.

Opublikowano

:siema:

Co tutaj taka cisza? :think2:

Opublikowano

ludzie odpoczywają :hi:

Opublikowano
ludzie odpoczywają :hi:

Ojjj taaaak. I zaraz na nockę :facepalm:

Opublikowano

ja jestem :) pochwalę się dzisiaj poz-wwa-poz średnia 5,8 :)

Opublikowano

My jeszcze w Bukowinie, zlot super i ludziki tez ok, jutro powrot

Opublikowano

My tez niedawno wróciliśmy. Było dużo lepiej jak się spodziewałem.Za rok pewnie też pojedziemy:decayed:

Opublikowano

Lele ile godzin jechaliscie? Ktoredy? My jak wstalismy to prawie nikogo juz w osrodku nie bylo :-(

Opublikowano
My tez niedawno wróciliśmy. Było dużo lepiej jak się spodziewałem.Za rok pewnie też pojedziemy:decayed:

Jeszcze masz letni na koniec wakacji :decayed:

Opublikowano

Lele ciesz się że nie musiałeś kabli podłączać bo Ci uratowałem akumulator :decayed:

Opublikowano

Cos przegapilem?

Opublikowano
Cos przegapilem?

Zauważyłem wczoraj że B5tka POB miała włączone pozycyjne to w recepcji obczaiłem kogo dokładnie ona jest i im zrobiłem wjazd na pokój :grin:

Opublikowano

Lele ciesz się że nie musiałeś kabli podłączać bo Ci uratowałem akumulator :decayed:

dzieki:wink: przy okazji piwo stawiam, ale z moja skleroza to pewnie bedzesz musiał mi przypomniec:kox:

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:29 ----------

Lele ile godzin jechaliscie? Ktoredy? My jak wstalismy to prawie nikogo juz w osrodku nie bylo :-(

No my jakos ok 14 ruszylismy z zakopca i przed polnoca w domu. Ogólnie tempo spacerowe i przez kalisz bo siore goudy zgarnialismy z kalisza własnie. :grin:

---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:31 ----------

Na ten tez sie pewnie wybiore bo ponoc gdzies na mazurach bedzie, a mam zamiar sie jeszcze wybrac w tym roku na wilczy szaniec. To połaczymy pewnie sobie to:wink:

BTW i jak tam mój Climatronic? Dało się go zreanimowac?

Opublikowano

dzieki:wink: przy okazji piwo stawiam, ale z moja skleroza to pewnie bedzesz musiał mi przypomniec:kox:

Spoko może na letnim albo za rok (czemu BT nie ma 2 razy w roku:facepalm::grin:) na VII urodzinach :hi:

Opublikowano

Na ten tez sie pewnie wybiore bo ponoc gdzies na mazurach bedzie, a mam zamiar sie jeszcze wybrac w tym roku na wilczy szaniec. To połaczymy pewnie sobie to:wink:

BTW i jak tam mój Climatronic? Dało się go zreanimowac?

Odświerzone połączenia elektryczne ale to niestety nie to - raczej panelu trzeba będzie szukać. Zobaczymy co będzie się działo po podłączeniu... Będziesz we Wrześni w tygodniu czy na spota mam przywieźć?

---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

Papuga zadowolona z wyjazdu?:eusathink::decayed: