Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 ode mnie to audi. biedactwo... ciekawy jestem jak to się stało.. czytałem masakra Tomek masz jakies foto z wczoraj ? nie, nie miałem aparatu. aha no to ok. a ktoś robił zdjęcia ?
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 nikt aha a dużo aut było ?
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 no to tak jak na spocie Konińskim
variocustoms Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 mam chyba dobre wieści, jak dobrze pójdzie to w ciągu kliku tygodni będę miał uruchomione studio detailingu i autoryzowany punkt zmiany koloru auta za pomocą Plasti-Dip, z czasem stacjonarny sklep z kosmetykami, okolice ul. Baraniaka (Shell, Park Hotel) blisko Malta Trading
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 mam chyba dobre wieści, jak dobrze pójdzie to w ciągu kliku tygodni będę miał uruchomione studio detailingu i autoryzowany punkt zmiany koloru auta za pomocą Plasti-Dip, z czasem stacjonarny sklep z kosmetykami, okolice ul. Baraniaka (Shell, Park Hotel) blisko Malta Trading ciekawy jaki koszt będzie
Arkadiush Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 koszt czego? zmianu koloru
variocustoms Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 od 1500 netto ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- może jak mniejsze auto to 1500 brutto, jeszcze dokładnie nie wiem
Piechol Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 mam chyba dobre wieści, jak dobrze pójdzie to w ciągu kliku tygodni będę miał uruchomione studio detailingu i autoryzowany punkt zmiany koloru auta za pomocą Plasti-Dip, z czasem stacjonarny sklep z kosmetykami, okolice ul. Baraniaka (Shell, Park Hotel) blisko Malta Trading za***iście Jakbyś robił zamówienie z all4auto to daj znać, potrzebuje jedną pierdołe
variocustoms Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Piechol, jak będę coś zamawiał to w listopadzie, nie ma problemu, mogę dla Ciebie zamówić co chcesz
Bart-S Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 mam chyba dobre wieści, jak dobrze pójdzie to w ciągu kliku tygodni będę miał uruchomione studio detailingu i autoryzowany punkt zmiany koloru auta za pomocą Plasti-Dip, z czasem stacjonarny sklep z kosmetykami, okolice ul. Baraniaka (Shell, Park Hotel) blisko Malta Trading
variocustoms Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 trzymajcie kciuki Panowie
dziadek Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 thnx oby się odało bo mnie już wkurza ten czarny kolor :
Piechol Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 kutwa, odpuszcze chyba temat DRLi w halkogenach, chociaż wydaje się to bardzo łatwe (ściemnienie żarówek + kodowanie, że po zapłonie są tylko halogeny a na auto albo na mijania normalnie wszystko się zapala to pestka), ale kilku ziomków na a3 clubie już straciło dowód za brak homologacji RL w halogenach...
Pepin Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Na polsacie leci film z audi driverem ... Transporter ....
nike21 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 siemkachcę kupić aku... ktoś mi podpowie jaki najlepiej kupić? 74Ah/680A wystarczy? czy lepiej 83Ah/720A? i jaki najlepszy z najtańszych? pozdro dla Qby spotkanego wczoraj w PiP w Plazie Siemanko Nikuś podjeðź na Solną za tą małą stacją paliw,chyba LOTOS jest sklep z aku tam koleś Ci doradzi jaki i co w dobrej cenie ja miesiąc temu do swojego dałem 200 zł Ty jeszcze tu zaglądasz? dzięki za info, wiem gdzie to... już załatwiłem sobie za 150zł. ma być ori VW Audi To jest punkt na Garbarach. Jest tam byczy baner AKUMULATORY za stacją Bliska. Polecam - fachowe doradzctwo i ceny przystępne. Zawsze można znalaźć ich towar na Allegro i jeszcze obniżyć cenę. Jeśli dobrze kojarzę to Bart-S u nich też brał na Małych Garbarach/Solnej wiem gdzie to. dzięki za info ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- bliskie spotkanei .. AUDI vs ROSOMAK .. w Poznaniu Rondo Obornickie: zderzenie Rosomaka i Audi - epoznan.pl - Pierwszy Portal Poznania Pani jadąc od strony Obornik w kierunku ronda Obornickiego zachciało się skręcić w lewo na stację BP przez podwójną ciągłą Trochę się za***ała mułem że nie zauważyła takiego małego łazika :]
Rekomendowane odpowiedzi