Arkadiush Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tomaszu żyjesz? tak, tylko się trochę przeziębiłem i są dwie choroby na raz NO to lipton i jak lecisz na Bukowinę ?
Bart-S Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzień do:bry:a my teraz z żonką winko popijamy i filmy na dvd i tak może rok mijać To tak jak u mnie - skończyliśmy właśnie oglądać pierwszy sezon Prawa Agaty
Arkadiush Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzień do:bry:a my teraz z żonką winko popijamy i filmy na dvd i tak może rok mijać To tak jak u mnie - skończyliśmy właśnie oglądać pierwszy sezon Prawa Agaty Vinci leci na tvn też dobre
danielo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzień do:bry:a my teraz z żonką winko popijamy i filmy na dvd i tak może rok mijać To tak jak u mnie - skończyliśmy właśnie oglądać pierwszy sezon Prawa Agaty My Saga Zmierzch od początku
variocustoms Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ciekawe kto śmiga czarnym RS4 B7 w sedanie z rej PZ wyczaiłem takie na spacerku Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
slo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wszyscy dzisiaj widzę na filmowo u nas zaliczony War Horse..
Bart-S Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ciekawe kto śmiga czarnym RS4 B7 w sedanie z rej PZ wyczaiłem takie na spacerkuVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Przyjrzałeś się fotelom może? Miał "Buckets-y" ze szmatą w środku?
Arkadiush Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wszyscy dzisiaj widzę na filmowo u nas zaliczony War Horse.. Tomasz piwko ?
slo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie nie, dzisiaj to już tylko aspirynka i pod kołdrę
Arkadiush Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie nie, dzisiaj to już tylko aspirynka i pod kołdrę to widzę niezły kacyk jest chyba że lansik gdzieś
slo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 nie tyle kacyk co zwykła gorączka.. przeziębiłem się wczoraj
Arkadiush Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 nie tyle kacyk co zwykła gorączka.. przeziębiłem się wczoraj to lipton na maxa :facepalm:zdrowiej zdrowiej Tomaszu ! teraz koniecznie trzeba ogarnąć coś !
variocustoms Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Bart-s widziałem na BP dosyć wysoki facet, środka nie widziałem, auto chyba w automacie z tego co słyszałem zmianę biegów Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Maxcudo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 ale mam dzisiaj ciężki dzień o 6 kładłem się spać, a wstałem przed chwilą
Arkadiush Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 ale mam dzisiaj ciężki dzień o 6 kładłem się spać, a wstałem przed chwilą NO to widzę że Balet był udany:wink:
Bart-S Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Bart-s widziałem na BP dosyć wysoki facet, środka nie widziałem, auto chyba w automacie z tego co słyszałem zmianę biegówVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip W takim razie to nie był RS4 - nie było automatu.
Bart-S Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 to co S4 w body RS? Kto wie - cykaj fotki następnym razem
variocustoms Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 czarne auto, brudne i ciemno było więc raczej nic z tego by nie wyszło, może to jednak S4 było bo nie gadało za głośno z wydechu, ale body dosyć szerokie było ---------- Post dopisany at 00:51 ---------- Poprzedni post napisany at 00:50 ---------- jak je jeszcze raz przyuważę to bardziej się przyjrzę, chyba ze Swaja jest to auto
Arkadiush Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 :hi:I dzisiaj trzeba wrócić do szarej rzeczywistości czyli iść do pracy:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi