slo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 zimne pifko wygrało - siedzę w domu ja połączyłem jedno z drugim zimne piwko u Bart-Sa
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja od jutra mam zapierdol ale mam nadzieję, że efekt ostateczny zabije wszystkich
Arkadiush Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 A my właśnie skończyliśmy Arek i Tomek są w drodze do domu... jesteśmy już ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- zimne pifko wygrało - siedzę w domu myśleliśmy że przyjedziesz do nas micra :grin:
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 SLO powinienem być w firmie więc fajkę pokoju możemy wypalić
Pepin Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 whisky or whiskey .. to robi dużą różnicę ... Jeam Bean i Jack D. .. to bliżej im do burbonów niż do Whisky ...
dziadek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 whisky or whiskey .. to robi dużą różnicę ...Jeam Bean i Jack D. .. to bliżej im do burbonów niż do Whisky ... oj tam nie czepiaj się
Pepin Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 whisky or whiskey .. to robi dużą różnicę ...Jeam Bean i Jack D. .. to bliżej im do burbonów niż do Whisky ... oj tam nie czepiaj się nie czepiam się ... ino amerykańskie wódki z kukurydzy to jakieś takie perfumowane ...
dziadek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 whisky or whiskey .. to robi dużą różnicę ...Jeam Bean i Jack D. .. to bliżej im do burbonów niż do Whisky ... oj tam nie czepiaj się nie czepiam się ... ino amerykańskie wódki z kukurydzy to jakieś takie perfumowane ... tu się zgodzę - zawsze się śmiałem że to perfumy - ale z colą i lodem jakiś czas temu spróbowałem i da się pić
benoos Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jeam Bean i Jack D. .. to bliżej im do burbonów niż do Whisky ... wszystkie whiskey to burbony dziadek w jakich proporcjach pijesz? z czasem będziesz lał więcej łychy niż coli
dziadek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jeam Bean i Jack D. .. to bliżej im do burbonów niż do Whisky ... wszystkie whiskey to burbony dziadek w jakich proporcjach pijesz? z czasem będziesz lał więcej łychy niż coli narazie alko dla smaku i więcej coli - ale proporcja się zmienia
Banan Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A my właśnie skończyliśmy Arek i Tomek są w drodze do domu... jesteśmy już ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- zimne pifko wygrało - siedzę w domu myśleliśmy że przyjedziesz do nas micra :grin: micry nie mam ale mam czarnego złomka Swifta
Pepin Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Będę testował RNSowe mapki 2013 .. ktoś by chciał
pawlik79 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 witajcie, dawno mnie nie było, tu się troszkę pozmieniało
Arkadiush Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 A my właśnie skończyliśmy Arek i Tomek są w drodze do domu... jesteśmy już ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- zimne pifko wygrało - siedzę w domu myśleliśmy że przyjedziesz do nas micra :grin: micry nie mam ale mam czarnego złomka Swifta http://imageshack.us/a/img526/8358/p1040394h.jpg Swift prawie jak Micra :grin:
variocustoms Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Pawluk kopę lat Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Rekomendowane odpowiedzi