danielo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Cześć Wszystkim :hi:A gdzieś Ty się zaszył
tyc_jan Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bartek, jakbyś pytał, to dziś nic nie załatwiłem, 15 minut temu z roboty ze Szczecina wróciłem, żonka śmignęła audi do Konina, więc przyszły tydzień, a w naszej sprawie jutro coś ustalę
czorny_07 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 a ja głownie obejrzeć banana milk
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Grzegorz, auta się nie dotyka, autem się jeździ Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Gwerty Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Grzegorz, auta się nie dotyka, autem się jeździ Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip są rózne zboczenia.
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Co do mycia, zamówię kosmetyki w poniedziałek to można testować, i tak ma być odwilż to z banana zrobi się czarnuch na maxa Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Banan Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 :whistling: Srebrne Spinki do manki ......... . :whistling: Slo a jak osłona silnika ? Ja już mam zamontowaną , ze względu na warunki atmosferyczne nawet nie miałem sam gdzie montować , a że miałem do wymiany osłonę przegubu to mechanik od razu zamocował osłonę silnika - jego ocena 5/10 punktów gdzie 10 to oryginał a 0 poprzednie zamienniki które montował
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 łe Bananos, no to jak za to siano to idealnie Moja osłona leży ciągle obok biurka Latam po śniegu jak pług !
Bart-S Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bartek, jakbyś pytał, to dziś nic nie załatwiłem, 15 minut temu z roboty ze Szczecina wróciłem, żonka śmignęła audi do Konina, więc przyszły tydzień, a w naszej sprawie jutro coś ustalę Dobra, czekam ze spokojem
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Koledzy, potrzebuje komplecik wahaczy do a4 b6. Polecicie coś w sensownych pieniądzach ? Na lemfordera mnie nie stać
Bart-S Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Koledzy, potrzebuje komplecik wahaczy do a4 b6. Polecicie coś w sensownych pieniądzach ? Na lemfordera mnie nie stać Które wahacze potrzebujesz?
tyc_jan Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Cześć Wszystkim :hi:A gdzieś Ty się zaszył w robocie , postaram się nadrobić zaległości, jak tylko dostanę dyspensę
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 mam mega luz na dolnym tylnym lewym oraz lekki luz na górnych prawych.. już komplecik chyba bym zapodał, bo po kupnie audi nie wymieniałem nic oprócz końcówek drążków
Bart-S Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 mam mega luz na dolnym tylnym lewym oraz lekki luz na górnych prawych.. już komplecik chyba bym zapodał, bo po kupnie audi nie wymieniałem nic oprócz końcówek drążków To wleć w niedzielę - powinienem mieć wszystkie przez Ciebie podane.
Bart-S Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bartek patrzyłeś coś? No co Ty... Wykąpałem się, odpisałem na kilka mejli i już jestem w pracy.
Arkadiush Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bartek patrzyłeś coś? No co Ty... Wykąpałem się, odpisałem na kilka mejli i już jestem w pracy. oks:wink: ale powiem Ci że te nowe kratki lepiej dawają niż te stare ciekawe czemu
tyc_jan Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bartek, jakbyś pytał, to dziś nic nie załatwiłem, 15 minut temu z roboty ze Szczecina wróciłem, żonka śmignęła audi do Konina, więc przyszły tydzień, a w naszej sprawie jutro coś ustalę Dobra, czekam ze spokojem fajnie
Bart-S Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bartek patrzyłeś coś? No co Ty... Wykąpałem się, odpisałem na kilka mejli i już jestem w pracy. oks:wink: ale powiem Ci że te nowe kratki lepiej dawają niż te stare ciekawe czemu Nie wiem. Placebo
Rekomendowane odpowiedzi