wojthass Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Pytanie, kto w naszych okolicach, a najlepiej Września/Konin sprawdzi mi pompe vacum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon_81 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 [/color] to spota robimy w WRZ?? Bart-S to z flachą mogę wbić???? Jeżeli jutro to też mogę podjechać Do przemyślenia - na słupeckich też organizują spota, może warto to zgrać. Myślę, że Gniezno też się podłączy tylko znajdźmy jakąś fajną miejscówkę Na spocik się piszę, ta wiosna mnie wcale nie przeraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 spota jakiegoś organizujecie? kiedy i gdzie? ---------- Post dopisany at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- Pany poszukuję kogoś do wymiany zawieszki, amory + sprężyny, coś polecicie w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 LPM na ul. Bnińska w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Bartek zadzwoniłem do nich 300 pln wymiana + zbieżnośc, to dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 geometrie byś musiał jeszce zrobić a to następne 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 cena OK, Tomek oni robią tam komplet, wymieniałem u nich gwint w B7 i Lexusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Bartek zadzwoniłem do nich 300 pln wymiana + zbieżnośc, to dobra cena? wymiana z tyłu jest banalna, jeśli chodzi o amorki, sprężyn nie ruszałem ... pod blokiem 1h roboty 1 mały torx do nadkola, nei trzeba całego zdejmować; jeden klucz do górnego mocowania i 1 do dołu amorka + klucz do kół i zwykły podnośnik przód trochę więcej - mi za pierwszym razem zajął ze 4h z piciem herbaty ... tu już trzeba ruszać sprężyny. generalnie cena godna uwagi .. jak za komplet i jak nie masz garażu, a zima w pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 geometrie byś musiał jeszce zrobić a to następne 300zł slo, nie przesadzaj 180 zł w AUTIM-e i geo 3d tak pozatym :hi:panowie widze BART-S jestes ... rozrywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 a gdzie to ? muszę podjechać chyba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 a gdzie to ? muszę podjechać chyba.. Tomek za 30 minut mam CVT na naprawę układu cięgien. Razem z tym autem przyjadą piny do MCE - wlatujesz dziś na końcówkę rezania? ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ---------- widze BART-S jestes ... rozrywany Nic nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ja mówiłem że muszę podjechać na geometrię i też się chciałem zorientować kto robi to tanio i dobrze Bartek dzisiaj nie dam rady. A jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Bartek dzisiaj nie dam rady. A jutro ? Może być jutro - wlecisz z Burrowsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Tomek geometria 80 zyla kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ja niestety odpadam ze spotem,rodzinka z północy się zjechała.Ale w poniedziałek czemu nie ruszyć d*pę od stołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 qrka... piatkowy wieczor, a ja do pracy zaraz smigam... Bartek, jutro dzwonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ja w pierwsze Święto w robocie od 7 do 19 masakra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 dziś do mnie też zawitał wiosenny setup ale z przymusu. Rozwaliłem sobie jedną oponę w środę a dziś jak pojechałem do znajomego wulkanizatora to się okazało że obie opony z tyłu sa do wyjebania bo mają bąble :-\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ja za to letni popedzilem. szukam ladnych 18" moze nawet 19" do 3000. gdybyscie cos wiedzieli walcie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi