Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Nie ma czasu ostatnio na forum, a tu tyle sie dzieje:decayed: Cześć Wojtuś
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Bartek, jak jestes w Adamowie to całkowicie robisz sobie luz od roboty/rezania? Neta staram się nie odpalać ale telefony niestety odbieram... Ale po 23:00 już prawie wcale nie dzwonią my przyjedziemy do Ciebie nie będziesz musiał odbierać telefonów
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Bartek, jak jestes w Adamowie to całkowicie robisz sobie luz od roboty/rezania? Neta staram się nie odpalać ale telefony niestety odbieram... Ale po 23:00 już prawie wcale nie dzwonią Chodziło mi czy można by wyrezać jakąś pierdółkę u Ciebie na działce np Mamy do siebie rzut beretem jak wiesz
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 to kufle za***ane z galerii dlatego jak do Bartka przyjeżdżamy zawsze zastanawiasz się co mu z fury zayebać czy zderzak czy felgi albo jak co niektórzy kratki od halogenów:whistling: No to było mistrzostwo świata - juhta ala McDonald's... Bartek ciii Opowiedzcie ! bo nic nie wiem No jak - nie pamiętasz jak mi luj w Swaju zayebał środkową kratkę S line z przedniego zderzaka? ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- Bartek, jak jestes w Adamowie to całkowicie robisz sobie luz od roboty/rezania? Neta staram się nie odpalać ale telefony niestety odbieram... Ale po 23:00 już prawie wcale nie dzwonią Chodziło mi czy można by wyrezać jakąś pierdółkę u Ciebie na działce np Mamy do siebie rzut beretem jak wiesz Nie widzę problemu... ale ja bardziej o grillu myślałem... ze śniadaniem
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 to kufle za***ane z galerii dlatego jak do Bartka przyjeżdżamy zawsze zastanawiasz się co mu z fury zayebać czy zderzak czy felgi albo jak co niektórzy kratki od halogenów:whistling: No to było mistrzostwo świata - juhta ala McDonald's... Bartek ciii Opowiedzcie ! bo nic nie wiem No jak - nie pamiętasz jak mi luj w Swaju zayebał środkową kratkę S line z przedniego zderzaka? ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- Bartek, jak jestes w Adamowie to całkowicie robisz sobie luz od roboty/rezania? Neta staram się nie odpalać ale telefony niestety odbieram... Ale po 23:00 już prawie wcale nie dzwonią Chodziło mi czy można by wyrezać jakąś pierdółkę u Ciebie na działce np Mamy do siebie rzut beretem jak wiesz Nie widzę problemu... ale jak bardziej o grillu myślałem... ze śniadaniem Bartek jakie propozycje tutaj składasz nam :grin:
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 to kufle za***ane z galerii dlatego jak do Bartka przyjeżdżamy zawsze zastanawiasz się co mu z fury zayebać czy zderzak czy felgi albo jak co niektórzy kratki od halogenów:whistling: No to było mistrzostwo świata - juhta ala McDonald's... Bartek ciii Opowiedzcie ! bo nic nie wiem No jak - nie pamiętasz jak mi luj w Swaju zayebał środkową kratkę S line z przedniego zderzaka? ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- Bartek, jak jestes w Adamowie to całkowicie robisz sobie luz od roboty/rezania? Neta staram się nie odpalać ale telefony niestety odbieram... Ale po 23:00 już prawie wcale nie dzwonią Chodziło mi czy można by wyrezać jakąś pierdółkę u Ciebie na działce np Mamy do siebie rzut beretem jak wiesz Nie widzę problemu... ale jak bardziej o grillu myślałem... ze śniadaniem aa kratka no tak zapomniałem No o właśnie. o to mi chodziło Tylko się spytałem bo może jak na działkę uciekasz to nie chcesz słyszeć o rezaniu/modzeniu i innych tego typu sprawach
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 to kufle za***ane z galerii dlatego jak do Bartka przyjeżdżamy zawsze zastanawiasz się co mu z fury zayebać czy zderzak czy felgi albo jak co niektórzy kratki od halogenów:whistling: No to było mistrzostwo świata - juhta ala McDonald's... Bartek ciii Opowiedzcie ! bo nic nie wiem No jak - nie pamiętasz jak mi luj w Swaju zayebał środkową kratkę S line z przedniego zderzaka? ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- Bartek, jak jestes w Adamowie to całkowicie robisz sobie luz od roboty/rezania? Neta staram się nie odpalać ale telefony niestety odbieram... Ale po 23:00 już prawie wcale nie dzwonią Chodziło mi czy można by wyrezać jakąś pierdółkę u Ciebie na działce np Mamy do siebie rzut beretem jak wiesz Nie widzę problemu... ale jak bardziej o grillu myślałem... ze śniadaniem Bartek jakie propozycje tutaj składasz nam :grin: Arek już chyba późno bo zaczynasz gadać jak mistrz Yoda...
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Przeglądając allegro znalazłem takie piękne auta ze chyba sprzedam swoje i kupię któreś z tych :polew: Oferta - Audi A4 - Auto świeżo sprowadzone z Niemiec stan techniczny jak i wizualny bardzo dobry,wnetrze bardzo czyste i zadbane ,klimatyzacja,2x elek Oferta - Audi A4 - AUTO W IDEALMYM STANIE AUTO BYLO ROBIONE W NIEMCZECH ALUM FELGI 18 ZE STOPU BARDZO LEKKIEGO GWINTOWANE ZAWIESZENIE SILNIK PRACUJE IDEA
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 to kufle za***ane z galerii dlatego jak do Bartka przyjeżdżamy zawsze zastanawiasz się co mu z fury zayebać czy zderzak czy felgi albo jak co niektórzy kratki od halogenów:whistling: No to było mistrzostwo świata - juhta ala McDonald's... Bartek ciii Opowiedzcie ! bo nic nie wiem No jak - nie pamiętasz jak mi luj w Swaju zayebał środkową kratkę S line z przedniego zderzaka? ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- Bartek, jak jestes w Adamowie to całkowicie robisz sobie luz od roboty/rezania? Neta staram się nie odpalać ale telefony niestety odbieram... Ale po 23:00 już prawie wcale nie dzwonią Chodziło mi czy można by wyrezać jakąś pierdółkę u Ciebie na działce np Mamy do siebie rzut beretem jak wiesz Nie widzę problemu... ale jak bardziej o grillu myślałem... ze śniadaniem aa kratka no tak zapomniałem No o właśnie. o to mi chodziło Tylko się spytałem bo może jak na działkę uciekasz to nie chcesz słyszeć o rezaniu/modzeniu i innych tego typu sprawach Co Ty... za bardzo to lubię ---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:25 ---------- Przeglądając allegro znalazłem takie piękne auta ze chyba sprzedam swoje i kupię któreś z tych :polew:Oferta - Audi A4 - Auto świeżo sprowadzone z Niemiec stan techniczny jak i wizualny bardzo dobry,wnetrze bardzo czyste i zadbane ,klimatyzacja,2x elek Oferta - Audi A4 - AUTO W IDEALMYM STANIE AUTO BYLO ROBIONE W NIEMCZECH ALUM FELGI 18 ZE STOPU BARDZO LEKKIEGO GWINTOWANE ZAWIESZENIE SILNIK PRACUJE IDEA Tak pier**lisz a widziałem u Ciebie w pokoju ściany zayebane plakatami właśnie z takimi wozami...
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 to kufle za***ane z galerii dlatego jak do Bartka przyjeżdżamy zawsze zastanawiasz się co mu z fury zayebać czy zderzak czy felgi albo jak co niektórzy kratki od halogenów:whistling: No to było mistrzostwo świata - juhta ala McDonald's... Bartek ciii Opowiedzcie ! bo nic nie wiem No jak - nie pamiętasz jak mi luj w Swaju zayebał środkową kratkę S line z przedniego zderzaka? ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- Bartek, jak jestes w Adamowie to całkowicie robisz sobie luz od roboty/rezania? Neta staram się nie odpalać ale telefony niestety odbieram... Ale po 23:00 już prawie wcale nie dzwonią Chodziło mi czy można by wyrezać jakąś pierdółkę u Ciebie na działce np Mamy do siebie rzut beretem jak wiesz Nie widzę problemu... ale jak bardziej o grillu myślałem... ze śniadaniem Bartek jakie propozycje tutaj składasz nam :grin: Arek już chyba późno bo zaczynasz gadać jak mistrz Yoda... Nam propozycje tutaj Jakie Bartek składasz
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Tak pier**lisz a widziałem u Ciebie w pokoju ściany zayebane plakatami właśnie z takimi wozami... Bartek cicho
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Bartek jakie propozycje tutaj składasz nam :grin: Arek już chyba późno bo zaczynasz gadać jak mistrz Yoda... Nam propozycje tutaj Jakie Bartek składasz :polew::polew: ---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ---------- ...ciiii znalazłem taką fajną wódzię na BC. Będzie co próbować
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Arek już chyba późno bo zaczynasz gadać jak mistrz Yoda... w sumie masz rację gumisie obejrzałem i mogę iść spać
niestandardowy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 to kufle za***ane z galerii dlatego jak do Bartka przyjeżdżamy zawsze zastanawiasz się co mu z fury zayebać czy zderzak czy felgi albo jak co niektórzy kratki od halogenów:whistling: No to było mistrzostwo świata - juhta ala McDonald's... Bartek ciii Opowiedzcie ! bo nic nie wiem No jak - nie pamiętasz jak mi luj w Swaju zayebał środkową kratkę S line z przedniego zderzaka? ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- Bartek, jak jestes w Adamowie to całkowicie robisz sobie luz od roboty/rezania? Neta staram się nie odpalać ale telefony niestety odbieram... Ale po 23:00 już prawie wcale nie dzwonią Chodziło mi czy można by wyrezać jakąś pierdółkę u Ciebie na działce np Mamy do siebie rzut beretem jak wiesz Nie widzę problemu... ale jak bardziej o grillu myślałem... ze śniadaniem Bartek jakie propozycje tutaj składasz nam :grin: Arek już chyba późno bo zaczynasz gadać jak mistrz Yoda... Nam propozycje tutaj Jakie Bartek składasz to sie czyta od tyłu : Bartek jakie propozycje tutaj składasz nam :grin: :grin::grin:
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 KOleś poleciał z opisem Oferta - Audi A4 - **WYJĄTKOWY STAN!!! JEDYNE TAKIE!!! SUPER WYPOSAŻENIE!!! ZOBACZ!!!** -------------------------------------------------------------
Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 ...jeszcze 2 tygodnie ale już naprawdę tęsknię za chatą (i garażem ).
Arkadiush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 ...jeszcze 2 tygodnie ale już naprawdę tęsknię za chatą (i garażem ). Garaż 2 dom Bartka
slo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Przychodzi mały Jasi do taty i pyta: - Tatusiu, jak wygląda "broszka" u kobiety? Ojca zamurowało ale Jasio nalega, żeby odpowiedział. - Ale przed czy po stosunku? - pyta ojciec. - No, przed. - A więc wyobraź sobie... Płatki róży delikatnie pokropione rosą... - Aha. A po? - Hmm... Widziałeś kiedyś pysk buldoga wysmarowany majonezem?
rosool88 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 śmichy chichy ale mi ostatnio po głowie chodziło jakby wyglądał z drzwiami a'la lambo...ale to chyba efekt przemęczenia, niewyspania, halucynacji, hemoglobiny i takich sytuacji:kox:
Rekomendowane odpowiedzi