3r4 Opublikowano 18 Października 2023 Opublikowano 18 Października 2023 tu spotkania to były z 10 lat temu teraz jest generacja snowflejków co się rejestruje głównie jak auto się psuje, a nie żeby się spotykać
neo82 Opublikowano 18 Października 2023 Opublikowano 18 Października 2023 10 godzin temu, 3r4 napisał(a): tu spotkania to były z 10 lat temu teraz jest generacja snowflejków co się rejestruje głównie jak auto się psuje, a nie żeby się spotykać Rozumiem . Ja z koleii wolałbym na jakiś zlot pojechać. Wiesz domki, grill, ludzie, alko pogadać pośmiać się, coś podłubać - to są moje klimaty Swego czasu współorganizowałem kilka zlotów z klubu vectra ( vkp ) Zawsze lubiałem lotnisko i ćwiartki. Wiem nastały inne czasy . Większość ludzi traktuje trochę przedmiotowo auta . Po części nie mają czasu albo chęci, ale fajnie by było na takim zlocie pogadać
3r4 Opublikowano 18 Października 2023 Opublikowano 18 Października 2023 5 godzin temu, neo82 napisał(a): Rozumiem . Ja z koleii wolałbym na jakiś zlot pojechać. Wiesz domki, grill, ludzie, alko pogadać pośmiać się, coś podłubać - to są moje klimaty Swego czasu współorganizowałem kilka zlotów z klubu vectra ( vkp ) Zawsze lubiałem lotnisko i ćwiartki. Wiem nastały inne czasy . Większość ludzi traktuje trochę przedmiotowo auta . Po części nie mają czasu albo chęci, ale fajnie by było na takim zlocie pogadać to raz w roku jest ogólnopolski zlot klubu, jest jeszcze jedno inne forum, które też chyba organizuje podobny zlot 1
neo82 Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 13 godzin temu, Banan napisał(a): coś kojarzę nick z VKP Cześć. Możliwe. Swego czasu poświęcałem klubowi strasznie dużo czasu . Pozniej funkcje w zarządzie. Organizacja kilku złotów. W Ślesinie niemalw 80% sam zlot zorganizowałem .
neo82 Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 11 godzin temu, 3r4 napisał(a): to raz w roku jest ogólnopolski zlot klubu, jest jeszcze jedno inne forum, które też chyba organizuje podobny zlot Nie znam innego klubu . Kiedyś wpisałem w google forum a4 i wyskoczył ten i tu już pozostałem
mirekk123 Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 17 godzin temu, neo82 napisał(a): Wiesz domki, grill, ludzie, alko pogadać pośmiać się, coś podłubać - to są moje klimaty Takie zloty miały klimat Do dzisiaj aż człowiek wspomina z łezką w oku
neo82 Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 2 godziny temu, mirekk123 napisał(a): Takie zloty miały klimat Do dzisiaj aż człowiek wspomina z łezką w oku Masz rację Mirku . Jednak .... nic nie stoi na przeszkodzie . Ja jestem chętny. Myślę że żona i córka również z chęcią się pojawią . Pomóc w organizacji mogę ( zajmowałem się kilka razy tym ) . Niestety jeszcze nie mogę być klubowiczem . Nie wiem też jak się to odbywa tutaj w A4
Banan Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 Zlot ogólnopolski jest co rok w Bukowinie Tatrzańskiej 1
Papuga Opublikowano 20 Października 2023 Opublikowano 20 Października 2023 1 godzinę temu, neo82 napisał(a): Dzień dobry wszystkim Hejka tak jak już wspomniał 3r4 oraz Banan raz w roku (marzec / kwiecień) jest organizowany Ogólnopolski Zlot A4 Klubu w Bukowinie Tatrzańskiej. Info na temat zlotu można się spodziewać w najbliższym czasie ( sprawdzaj zakładkę Zloty Ogólnopolskie ). W naszym rejonie spoty upadły i jak na razie nie zanosi się na zmianę tego, ludzie się rozeszli i mają ze sobą kontakt w mniejszych grupach lub raczej prywatnie poza forum ale możesz spróbować to zmienić.
neo82 Opublikowano 20 Października 2023 Opublikowano 20 Października 2023 Rozumiem Ktoś chętny na jakieś spotkanie w grupie ? mniejszej/większej ? Dobry wieczór Wszystkim ZYJECIE ?
Adas Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) nie było mnie tu chyba z 10 lat , gdzie stara gwardia? Edytowane 27 Lutego przez Adas
Gwerty Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 9 godzin temu, Adas napisał(a): nie było mnie tu chyba z 10 lat , gdzie stara gwardia? wymarła jak całe forum.
3r4 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego forum jeszcze jakoś się trzyma, ale spoty to już pytanie ile starych twarzy ma jeszcze audi
Hugo Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 18 godzin temu, Adas napisał(a): nie było mnie tu chyba z 10 lat , gdzie stara gwardia? Siema Adaś 😉 Dzieci bawią 😁
Adas Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca W dniu 28.02.2024 o 18:10, Hugo napisał(a): Siema Adaś 😉 Dzieci bawią 😁 no siemka 😀 chwal się co tam i kiedy zmajstrowałeś 😁
fantastic Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września W dniu 27.02.2024 o 23:16, Adas napisał(a): nie było mnie tu chyba z 10 lat , gdzie stara gwardia? Adaś, nie ma godnego zastępcy który by na zloty alko woził to się powykruszali
neo82 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Cześć koledzy. Jest szansa na jakieś spotkanie , kawa , dyskusja ? Pomógłby mi ktoś w instalacją vcds i ew sprawdzić nim co boli moją a4 ? Od pewnego czasu zapalają mi się kontrolki świece i kontrola trakcji i ostatnio stop zaczyna świrować. Jeżeli nie da rady jakiegoś Spot to mogę podjechać i może ktoś byłby tak miły i pomógł by mi
Rekomendowane odpowiedzi