Yelo Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Powiem tak, wybierzcie drogę jaką chcecie, my się gdzieś po drodze dołączymy, chociaż powiem, że z Kalisza zdecydowanie nalepiej jest wskoczyć na A4 w Gliwicach. Z Poznania to będzie 516km.
tetis Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 A ty nikuś dlaczemu do ZAKa nie dojechałeś? miałem przyjechać z krissem bo mam komputerowe zajecie Będziemy jechali w piątek chyba i wtedy wcale nie jest źle. Często jeżdżę służbowo na Śląsk i 901 jest dobrym wyjściem. Drugą opcję jeszcze mam S1 przez Częstochowę, ale to raczej nieciekawy temat. dla mnie obojętnie która drogą grunt to dojechac w miare swobodnie :good: dokladnie... mi tylko chodzi zeby ta jazda byla powyzej 100km/h bo zasnac bedzie mozna... ja tam się drogą nie przejmuje, i tak będzie fajnie :kox: ja jestem przekonana,że nie tylko droga :kox: cały wyjazd zapowiada sie ciekawie :dance2:
Młodzik Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 A ty nikuś dlaczemu do ZAKa nie dojechałeś? miałem przyjechać z krissem bo mam komputerowe zajecie Będziemy jechali w piątek chyba i wtedy wcale nie jest źle. Często jeżdżę służbowo na Śląsk i 901 jest dobrym wyjściem. Drugą opcję jeszcze mam S1 przez Częstochowę, ale to raczej nieciekawy temat. dla mnie obojętnie która drogą grunt to dojechac w miare swobodnie :good: dokladnie... mi tylko chodzi zeby ta jazda byla powyzej 100km/h bo zasnac bedzie mozna... ja tam się drogą nie przejmuje, i tak będzie fajnie :kox: ja jestem przekonana,że nie tylko droga :kox: cały wyjazd zapowiada sie ciekawie :dance2: i o to chodzi :good: :notworthy:
wentyl Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 A ty nikuś dlaczemu do ZAKa nie dojechałeś? miałem przyjechać z krissem bo mam komputerowe zajecie Będziemy jechali w piątek chyba i wtedy wcale nie jest źle. Często jeżdżę służbowo na Śląsk i 901 jest dobrym wyjściem. Drugą opcję jeszcze mam S1 przez Częstochowę, ale to raczej nieciekawy temat. dla mnie obojętnie która drogą grunt to dojechac w miare swobodnie :good: dokladnie... mi tylko chodzi zeby ta jazda byla powyzej 100km/h bo zasnac bedzie mozna... ja tam się drogą nie przejmuje, i tak będzie fajnie :kox: ja jestem przekonana,że nie tylko droga :kox: cały wyjazd zapowiada sie ciekawie :dance2: i o to chodzi :good: :notworthy: po to jedziemy żeby było zaj,,,,,,,,,,,cie :kox: [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 23:11_________________________________________________ma być wesoło od wyjazdu do powrotu :tongue4: :polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 23:11_________________________________________________kolego Madas witamy wieczorkiem :cool1:
Młodzik Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 ja pojadę tędy co reszta nie przejmuje się korkami, bo inaczej bym musiał się z polski wyprowadzić.
Młodzik Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 witajcie spamowicze Adamo i Marcinie :notworthy: (marcina jescze nie ma ale za chwile zapewne sie pojawi)
wentyl Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 O, widzę że Adam wrócił no właśnie i chyba nadrabia zaległości :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 23:15_________________________________________________siemka Tetis
tetis Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Madas Jak wszyscy sie za Tobą stęsknili :gwizdanie: takie przywitanie [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 23:17_________________________________________________ O, widzę że Adam wrócił no właśnie i chyba nadrabia zaległości :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 23:15_________________________________________________siemka Tetis cześć wentyl :>
wentyl Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 i pan Adam zaraz przemówi :notworthy: :polew:
Młodzik Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 i pan Adam zaraz przemówi :notworthy: :polew: jeszcze kilka stron mu zostało
Yelo Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 i pan Adam zaraz przemówi :notworthy: :polew: Jeszcze tylko chwila napięcia :polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 23:19_________________________________________________Ale nie uprzedzajmy faktów
tetis Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 i pan Adam zaraz przemówi :notworthy: :polew: czekamy AAAdddaaaammmieeee
wentyl Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 cosik te czytanie mu chyba nie idzie, może nie w tym języku :polew:
Iverson Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 a czekacie na jakieś orędzie , sadaM jest jako wieszcz narodu wielkopolskiego , jak podczas powstania , przemówił i wygraliśmy hyhyhy
Yelo Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zaraz dostaniemy po czerepach za to :polew:
Rekomendowane odpowiedzi