Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Dobra muminki, kakao się skończyło i idę w kimono madas masz zwrotne pozdrowienia Siemka normalnie chyba coś ze mną nie tak: inni idą spać a ja jeszcze tutaj jestem :shocked: wszystko się zaczęło jak klubowiczem Ci mianowałem
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Dobra muminki, kakao się skończyło i idę w kimono madas masz zwrotne pozdrowienia Siemka normalnie chyba coś ze mną nie tak: inni idą spać a ja jeszcze tutaj jestem :shocked: no wlasnie mlody... opierd***** sie cos z tekstami "spadam juz" :gwizdanie:
kamosor Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ja Violi namawiac nie musze jej po prostu nie bedzie w Poznaniu i dajcie spokój tej BMW wiadomo ze 99% posiadaczy 3-jek to pustaki
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 My też uciekamy. Do zobaczenia za 2 tyg. Dobranoc!
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 My też uciekamy. Do zobaczenia za 2 tyg. Dobranoc! do zobaczenia .... ale no forum wpadajcie
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 mlodzik się wyrobił ale jeszcze chwila i spadam, bo rano trzeba wstać :gwizdanie:
waarren Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 z zielonej ale woli wlkp :gwizdanie: aha, ok a ja Cie juz kojarze... wlasnie looknalem na foty z pierwszych spotow :gwizdanie: zaczynam się bać
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 ja jak Cię zobaczyłem od razu skumałem że to Ty :gwizdanie: bo oglądałem foty ze spotów
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Dzięki, teraz nie ma innej opcji no to świtnie .... pozdrów żonkę i śpijcie dobrze :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Z podziękowaniem Jeszcze raz dobranoc wszystkim! OVER
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 a może ktoś pamięta nicki ?? pamiętam że dziewczyny też tam były i to wszystko :kox: nawet mam fotki :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Z podziękowaniem Jeszcze raz dobranoc wszystkim! OVER 3maj sie
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 My też uciekamy. Do zobaczenia za 2 tyg. Dobranoc! do uslyszenia z zielonej ale woli wlkp :gwizdanie: aha, ok a ja Cie juz kojarze... wlasnie looknalem na foty z pierwszych spotow :gwizdanie: zaczynam się bać bac sie nie musisz... poprostu skojarzylem twarz
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Musashi, no to dawaj! Miałem iść spać a teraz żona mi nie pozwala!
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 a może ktoś pamięta nicki ?? pamiętam że dziewczyny też tam były i to wszystko :kox: nawet mam fotki :gwizdanie: i co z tego jak i tak sie nie podzielisz :tongue4: :decayed:
waarren Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Z podziękowaniem Jeszcze raz dobranoc wszystkim! OVER trzym się[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 23:25_________________________________________________ jest tu kto ??
Rekomendowane odpowiedzi