Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 :polew: :polew: :polew: szydera idzie widze :evil:
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Bart-S w takim razie jestem do dyspozycji tel wyślę na PW jak będziesz wolny daj znać. Madasku kut...u kupię Ci caały komplecik do środka no i 2 pałki negocjatorki dla Kuredu pewnie też i plazmę dla siebie chyba hihi dziękuję Ci Vario-Tku i znowu gadamy jak gejki Bart-S o której będziesz wolny w Poznaniu ??? Postaram się skoczyś z Tobą po te LEDy to weź mi do środka Bartek ...dzięki :polew: :polew:
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Marcin rozjeba*** mnie :polew: :polew: "samo w ustawieniach sie nie przestawiło. ale jeżeli czort to trzeba jakieś odczynianie zrobić http://www.czary.adammus.net/" aaaaaaaaaa.....
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Moderatore co tak cytujesz ?? Madas ja jak geyek nie gadam !!!!!!! Nikuś ok 86 płaciłem, Tobie też kupić negocjatorkę ????
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 sie powtorze... vario po ile te palki masz? :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 22:54_________________________________________________ Moderatore co tak cytujesz ?? Madas ja jak geyek nie gadam !!!!!!! Nikuś ok 86 płaciłem, Tobie też kupić negocjatorkę ???? w prezencie?
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 tak wlasnie mysle... na B5 juz sie nie rzucaja :polew:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 tak wlasnie mysle... na B5 juz sie nie rzucaja :polew: ale potem się przyda przy B9
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 tak wlasnie mysle... na B5 juz sie nie rzucaja :polew: ale potem się przyda przy B9 jak bedzie mnie stac na B9 to i na szofera... zeby mnie na wozku inwalidzkim wozil :naughty:
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 KK Vario, lecę do garażu trochę pokleić - jak wrócę zerknę w PW...
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Vario-tek wiesz że żarty to są nie Ja mam nadzieję... Bo inaczej to na zlocie będę cały czas przy ścianie tyłem stał :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 KK Vario, lecę do garażu trochę pokleić - jak wrócę zerknę w PW... uciekasz już
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Nikuś to negocjatorka podręczna nawet do kieszeni w kurtce jak do Zaka idziesz. Madas żarty żartami - powiedzmy, że jestem gay friendly ale nic więcej
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Nikuś to negocjatorka podręczna nawet do kieszeni w kurtce jak do Zaka idziesz. ja tam bojowy nie jestem... teraz kiepsko z kasa wiec moze innym razem [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 23:00_________________________________________________poczekam az euro spadnie
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ok nikuś ale bronić się trzeba w tych trudnych kryzysowych czasach - za 1 zeta po mordzie można dostać a jak koleś zobaczy negocjatorkę to jest duża szansa, że odpuści temat
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Madas żarty żartami - powiedzmy, że jestem gay friendly ale nic więcej to pomyśl sobie jak ja KIBIC KOLEJORZA
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ok nikuś ale bronić się trzeba w tych trudnych kryzysowych czasach - za 1 zeta po mordzie można dostać a jak koleś zobaczy negocjatorkę to jest duża szansa, że odpuści temat teraz licze kazda stowe... rozrzad przede mna i przed zlotem...
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ok nikuś ale bronić się trzeba w tych trudnych kryzysowych czasach - za 1 zeta po mordzie można dostać a jak koleś zobaczy negocjatorkę to jest duża szansa, że odpuści temat teraz licze kazda stowe... rozrzad przede mna i przed zlotem... i w żaku też darmo nie daja
Rekomendowane odpowiedzi