Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 no witam ....mam inspekcję jaka inspekcje? radyjko testowales? no witam ....mam inspekcję W firmie czy w aucie? w domu mam inspekcje prezesa i mlodego
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 w domu mam inspekcje prezesa i mlodego :naughty trza było tak od razu
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 w domu mam inspekcje prezesa i mlodego :naughty trza było tak od razu przecież mlodzik pisał że jedzie do mnie
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 w domu mam inspekcje prezesa i mlodego :naughty trza było tak od razu przecież mlodzik pisał że jedzie do mnie wracac na forum poezje pisac a nie kawki spijac...
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dobrywieczór siema w koncu raczyles nas odwiedzic... mam nadzieje ze nie na 5 min? :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 i Adas i Yelo ponownie [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 20:08_________________________________________________Adas zajrzyj na watek z Bukowina... pytaja sie cos Ciebie...
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 BTW, pamiętacie jak pisałem, że mi przegub stuka?
kuredu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 no pozostane dzis dluzej z 10minut :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 BTW, pamiętacie jak pisałem, że mi przegub stuka? rozlecial sie? no pozostane dzis dluzej z 10minut :gwizdanie: robisz postepy jak przeprowadzka?
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 BTW, pamiętacie jak pisałem, że mi przegub stuka? rozlecial sie? Nie Ale ciągle niezrobiony i jak zweryfikowałem styl jazdy, to stwierdzam, że nawet bardziej nie stuka Jednak prawdą jest, że przeguby w Audi są nie do zajechania. Ja zamęczyłem strzelając ze sprzęgła z podporządkowanej na 235 :gwizdanie: Powiem więcej, pewnie dopiero razem z olejem będę robił, bo nie mam kiedy auta oddać
kuredu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 BTW, pamiętacie jak pisałem, że mi przegub stuka? rozlecial sie? no pozostane dzis dluzej z 10minut :gwizdanie: robisz postepy jak przeprowadzka? super - w środe przeprowadzam się znowu - musashi załatwił nam fajne mieszkanko :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 BTW, pamiętacie jak pisałem, że mi przegub stuka? rozlecial sie? no pozostane dzis dluzej z 10minut :gwizdanie: robisz postepy jak przeprowadzka? super - w środe przeprowadzam się znowu - musashi załatwił nam fajne mieszkanko :gwizdanie: ja pierdziu mi by sie nie chcialo... to gdzie teraz urzedujesz?
fantastic Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 http://www.joemonster.org/filmy/7207/Tak_reklamuje_sie_nowa_limuzyna_Audi_R8 cześć panocki
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 20:24_________________________________________________macie pozdrowienia od Mlodzika i Musashiego
Rekomendowane odpowiedzi