nike21 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 teraz ale chwilowo :gwizdanie: Ty ostatnio coraz czesciej tylko chwilowo madas wpada sie tylko przywitac... ja nie wiem...
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 czesc młody i nikus i podgladaczu madasie
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 teraz ale chwilowo :gwizdanie: Ty ostatnio coraz czesciej tylko chwilowo madas wpada sie tylko przywitac... ja nie wiem... wymienialiśmy żarnik bez zdejmowania zderzaka i sukces :good:
Młodzik Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 czesc młody i nikus i podgladaczu madasie witaj Pawel[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 17:01_________________________________________________ teraz ale chwilowo :gwizdanie: Ty ostatnio coraz czesciej tylko chwilowo madas wpada sie tylko przywitac... ja nie wiem... wymienialiśmy żarnik bez zdejmowania zderzaka i sukces :good: no to brawo
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 czesc młody i nikus i podgladaczu madasie cześć Paweł i reszta tłumu
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 teraz ale chwilowo :gwizdanie: Ty ostatnio coraz czesciej tylko chwilowo madas wpada sie tylko przywitac... ja nie wiem... wymienialiśmy żarnik bez zdejmowania zderzaka i sukces :good: kupowałes czy miales
nike21 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 czesc Pawel madas ja tez tak w swojej zrobilem
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 teraz ale chwilowo :gwizdanie: Ty ostatnio coraz czesciej tylko chwilowo madas wpada sie tylko przywitac... ja nie wiem... wymienialiśmy żarnik bez zdejmowania zderzaka i sukces :good: kupowałes czy miales dopiero jutro wymienie jeden żarnik bo muszę na giełde podjechać z rana żeby mi wymienił gościu....na spocie będzie wymiana .....
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 napewno prezes pomagał a nie łatwiej wyciagnac lampe
Młodzik Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 posłuchajcie!!Ci ktorzy jadą do bukowiny! ja jutro jade do niemiec i będę robić tablice rejestracyjne z nickami specjalnie na wyjazd do bukowiny, koszt kolo 20-30 zl!! kto sie pisze? ale dlugość podpisu musi mieć max 7 znaków[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 17:06_________________________________________________ napewno prezes pomagał a nie łatwiej wyciagnac lampe ja ich chwilowo wspierałem duchowo :polew:
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Madas tylko nie mów, że Ty no z Musashim Mlody duchaowo
Młodzik Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Madas tylko nie mów, że Ty no z Musashim Mlody duchaowo ja np przepychałem auto madasa :polew: :>
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 To ja sie pisze na te tablice moze byc samo Paweł a moze PawełPN co myslicie co lepiej
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Apropos Bukowiny Madas mieliśmy pogadać... gadamy przecież [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 17:11_________________________________________________ja tez sie pisze na tablice : Madas i Musashi
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 dobra nikt mi niepomaa niech bedzie samo Paweł
Młodzik Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 ja tez sie pisze na tablice : Madas i Musashi to wy razem jedziecie
Rekomendowane odpowiedzi