variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Czas oczekiwania na Margharitę 1 godzina
Adas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Czas oczekiwania na Margharitę 1 godzina ktos pojdzie wczesniej z mina cwaniaka i powie ze przyjdziemy za pol godziny zajmiemy caly lokal
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Czas oczekiwania na Margharitę 1 godzina ktos pojdzie wczesniej z mina cwaniaka i powie ze przyjdziemy za pol godziny zajmiemy caly lokal madasek :naughty: vario mialbym sprawe mala do Ciebie
Adas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Czas oczekiwania na Margharitę 1 godzina ktos pojdzie wczesniej z mina cwaniaka i powie ze przyjdziemy za pol godziny zajmiemy caly lokal madasek :naughty: tez o Nim myslalem wlasnie
kuredu Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 tyle że jak w tylu chłopa wejdziemy i każdy po pizzy zamówi to nam zrealizują zamówienie na następnego spota za 2 tyg
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Czas oczekiwania na Margharitę 1 godzina ktos pojdzie wczesniej z mina cwaniaka i powie ze przyjdziemy za pol godziny zajmiemy caly lokal madasek :naughty: tez o Nim myslalem wlasnie w koncu to najwiekszy cwaniak [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 15:04_________________________________________________ tyle że jak w tylu chłopa wejdziemy i każdy po pizzy zamówi to nam zrealizują zamówienie na następnego spota za 2 tyg hahahaha :polew:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 15:07_________________________________________________to jedziemy do Telepizzy... tam maja druga gratis :kox:
Adas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 hahahaha :polew:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 15:07_________________________________________________to jedziemy do Telepizzy... tam maja druga gratis :kox: zamowimy 10 i nastepne 10 gratis
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Dobra muminki śmigam na Poznań widzimy się na wieczorynce P.S. ciekawe jak obgadywał Madas moją niunię na spocie wczorajszym
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Dobra muminki śmigam na Poznań widzimy się na wieczorynce P.S. ciekawe jak obgadywał Madas moją niunię na spocie wczorajszym to do wieczorka vario a madasek nic nie mowil... przynajmniej ja nie slyszalem mowil za to ze niezle zapierd***
fantastic Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Madas co ci się stało panie - wróć do swojego starego nicka, wszyscy cie ze starym zapamiętali [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 15:41_________________________________________________aaaaaa już wiem ! kryzys jest i koszty tną wszyscy to nie chciałeś być gorszy pewnie
Splendor Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Mam pytanko ma ktoś może komputer? coś mi się stało z navigacją i może na spocie ktoś by na to zerknął? przestało mi wyświetlać też informacje o radiu (jaka stacja) lub CD (jaki kawałek leci). Mam tą małą navi miedzy zegarami.
kuredu Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 jest taki jeden Mr M - jak dobrze zagadasz to Ci sprawdzi co i jak :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 idę na obiad ...i nie nabijać się tu a po obiedzie patelka do wylizania? no a póxniej będzie: mąż do żony: co tak skrobiesz po teflonie? żona do męża: sam jesteś poteflon
jarko Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 UWAGA: Jeżeli jest ktoś jeszcze chętny na polarek klubowy to zapraszam na PW, ale nie później jak do jutra proszę o info. Odbiór na zlocie jak dobrze pójdzie
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Cześć chłopiska :hi: witam wszystkich, czesc Justyna. lece do roboty
tetis Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Panowie-nowiuśkie tablice już do was jadą [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 19:06_________________________________________________Jakaś epidemia czy co,że tak was powymiatało
Rekomendowane odpowiedzi