Adas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 słyszałem Adamie że dziś będziesz pełną chatę miał że niby jakiś spot :gwizdanie: znowu spot u madaska ? [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 14:40_________________________________________________ :hi: kapelusze :gwizdanie: uwielbiam te kapelusze to sobie załóż ale lubie tu, Wy nie ? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 słyszałem Adamie że dziś będziesz pełną chatę miał że niby jakiś spot :gwizdanie: prawie jak codzień :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ok 17 wychodze z roboty wiec mysle ze jakos po 18... z Musashim juz gadalem po 18.oo to pocalujesz klamke IC nie mają klamek ..drzwi na fotokomóre no to tymbardziej, calowac fotokomorke
Młodzik Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 słyszałem Adamie że dziś będziesz pełną chatę miał że niby jakiś spot :gwizdanie: prawie jak codzień :gwizdanie: mnie dawno u Ciebie nie było a spot beze mnie to nie spot :polew:
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 słyszałem Adamie że dziś będziesz pełną chatę miał że niby jakiś spot :gwizdanie: prawie jak codzień :gwizdanie: mnie dawno u Ciebie nie było a spot beze mnie to nie spot :polew: dokładnie to wtedy zwykła hujnia jak Ci nie ma
Młodzik Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 słyszałem Adamie że dziś będziesz pełną chatę miał że niby jakiś spot :gwizdanie: prawie jak codzień :gwizdanie: mnie dawno u Ciebie nie było a spot beze mnie to nie spot :polew: dokładnie to wtedy zwykła hujnia jak Ci nie ma ale dziś już będę :> :> :>
Iverson Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Deszcz przeszedł :gwizdanie: ale teraz snieg jest , kolejny ziom od Deszcza :gwizdanie:
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Deszcz przeszedł :gwizdanie: cześć Yelo a co Deszcz robił u Ciebie
Młodzik Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 O!! witamy panią Tetis dawno tu pani nie było :polew: [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 14:57_________________________________________________ Deszcz przeszedł :gwizdanie: ciesz sie że u Ciebie już przeszedł, bo u nas wciąż pada
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 O!! witamy panią Tetis dawno tu pani nie było :polew: bardzo dawno :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 O!! witamy panią Tetis dawno tu pani nie było :polew: bardzo dawno :gwizdanie: i znowu uciekła... nie wiem co sie z nią ostatnio dzieje
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 O!! witamy panią Tetis dawno tu pani nie było :polew: bardzo dawno :gwizdanie: i znowu uciekła... nie wiem co sie z nią ostatnio dzieje to jak Ty nie wiesz to kto ma wiedzieć
Młodzik Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 O!! witamy panią Tetis dawno tu pani nie było :polew: bardzo dawno :gwizdanie: i znowu uciekła... nie wiem co sie z nią ostatnio dzieje to jak Ty nie wiesz to kto ma wiedzieć no myślałem że Ty coś wiesz bo ponoć często u niej w salonie jesteś :polew:
tetis Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 bardzo dawno :gwizdanie: :cool1 no faktycznie ostatnio sie trochę opuściłam .. :gwizdanie: Dzień dobry wszystkim :> :> :>
Młodzik Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 bardzo dawno :gwizdanie: :cool1 no faktycznie ostatnio sie trochę opuściłam .. :gwizdanie: Dzień dobry wszystkim :> :> :> :hi:
tetis Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 cfaniaki :tongue4: :tongue4: ładnie to tak na mnie razem dwóch na jednego nie dam rady
Młodzik Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 teraz jak Tetis sie pojawia to aż sam Cuber ją wita
Rekomendowane odpowiedzi