PABLO Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 LCD Aha bo jak by wiezli plazme i jeszcze dodatkowo leżąco to już w ogóle było by po tv U mnie w Mediamarkt duzo takich przypadków słyszałem.
kuredu Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 LCD jak to się stało ..przecież ostatnio wiozłeś go tak samo .... Nie mieścił mi się w aucie w pudełku więc jechał bez pudła jak ostatnio na stercie ubrań a że drogi są jakie są to aby usłyszałem cpyk i wiedzialem co i jak. A musuashi mi wczoraj mówił żeby uważać... wiecie może ile kosztuje naprawa matrycy bo nie wiem czy opłaca się go naprawiać czy kupić nowy
PABLO Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Nie mieścił mi się w aucie w pudełku więc jechał bez pudła jak ostatnio na stercie ubrań a że drogi są jakie są to aby usłyszałem cpyk i wiedzialem co i jak. A musuashi mi wczoraj mówił żeby uważać... wiecie może ile kosztuje naprawa matrycy bo nie wiem czy opłaca się go naprawiać czy kupić nowy Jaki dokładnie model :?:
kuredu Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Nie mieścił mi się w aucie w pudełku więc jechał bez pudła jak ostatnio na stercie ubrań a że drogi są jakie są to aby usłyszałem cpyk i wiedzialem co i jak. A musuashi mi wczoraj mówił żeby uważać... wiecie może ile kosztuje naprawa matrycy bo nie wiem czy opłaca się go naprawiać czy kupić nowy Jaki dokładnie model :?: samsung 37 cali a model LL.... musze sprawdzić ale kupowałem w maju 2007, więc już starsza wersja
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 bry :gwizdanie: cześć .. namierzyłeś jakąś navi już ??
PABLO Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 samsung 37 cali a model LL.... musze sprawdzić ale kupowałem w maju 2007, więc już starsza wersja Zapytam się jutro chłopaków w pracy co do tej serii ale podejrzewam że nie będzie się opłacało naprawiać.
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 dobrze jedynie że LCDki tanieją z dnia na dzień ...
kuredu Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 samsung 37 cali a model LL.... musze sprawdzić ale kupowałem w maju 2007, więc już starsza wersja Zapytam się jutro chłopaków w pracy co do tej serii ale podejrzewam że nie będzie się opłacało naprawiać. k.... a miałem z Madasem w czwartek po nowe felgi pojechać...[br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 23:00_________________________________________________2 lata temu płaciłem 3500pln, teraz za 1500pln idzie kupić no ale i tak jestem w plecy
Adas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 bry :gwizdanie: cześć .. namierzyłeś jakąś navi już ?? cos tam patrze
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 k.... a miałem z Madasem w czwartek po nowe felgi pojechać... kurcze może uda się naprawić ...poczekaj na Pabla ...
PABLO Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 k.... a miałem z Madasem w czwartek po nowe felgi pojechać... kurcze może uda się naprawić ...poczekaj na Pabla ... Jutro po 22:00 będę na forum to dam znać co i jak
kuredu Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 k.... a miałem z Madasem w czwartek po nowe felgi pojechać... kurcze może uda się naprawić ...poczekaj na Pabla ... Jutro po 22:00 będę na forum to dam znać co i jak dzięki za pomoc
PABLO Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 k.... a miałem z Madasem w czwartek po nowe felgi pojechać... kurcze może uda się naprawić ...poczekaj na Pabla ... Jutro po 22:00 będę na forum to dam znać co i jak dzięki za pomoc No problem
Musashi Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 LCD jak to się stało ..przecież ostatnio wiozłeś go tak samo .... Nie mieścił mi się w aucie w pudełku więc jechał bez pudła jak ostatnio na stercie ubrań a że drogi są jakie są to aby usłyszałem cpyk i wiedzialem co i jak. A musuashi mi wczoraj mówił żeby uważać... wiecie może ile kosztuje naprawa matrycy bo nie wiem czy opłaca się go naprawiać czy kupić nowy nie bede wyglaszac mojej uluboinej kwestii.... zdecydowanie zakup nowego, koszt samej matrycy to 1500 PLN....
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 GoodWieczór Panowie - Kuredu współczucia co do LCDka
Rekomendowane odpowiedzi