Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja mam takie koszty że nigdy nie wykazuje zarobków to zamienię się w komornika i zabiorę ci oooo jest mały problem: nie mam żadnych długów :polew: a jak mi się nie wypłacisz, to będziesz miał :tongue4: uważaj co mówisz bo teraz mam człowieka na takich jak Ty "paweł_poznan" sie zwie :evil:
Pawel_Poznan Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja mam takie koszty że nigdy nie wykazuje zarobków to zamienię się w komornika i zabiorę ci oooo jest mały problem: nie mam żadnych długów :polew: a jak mi się nie wypłacisz, to będziesz miał :tongue4: uważaj co mówisz bo teraz mam człowieka na takich jak Ty "paweł_poznan" sie zwie :evil: jestem jestem ktos mnie wołał
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja mam takie koszty że nigdy nie wykazuje zarobków to zamienię się w komornika i zabiorę ci oooo jest mały problem: nie mam żadnych długów :polew: a jak mi się nie wypłacisz, to będziesz miał :tongue4: uważaj co mówisz bo teraz mam człowieka na takich jak Ty "paweł_poznan" sie zwie :evil: jestem jestem ktos mnie wołał :good: :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jak sie wam zaczoł tydzien bo mi nawet całkiem całkiem
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jak sie wam zaczoł tydzien bo mi nawet całkiem całkiem ja zacząłem od zaspania do pracy
Pawel_Poznan Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jak sie wam zaczoł tydzien bo mi nawet całkiem całkiem ja zacząłem od zaspania do pracy tez dobrze :>[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 16:07_________________________________________________ja wypisalem dzisiaj sobie urlopik na piatek i poniedziałek
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jak sie wam zaczoł tydzien bo mi nawet całkiem całkiem ja zacząłem od zaspania do pracy tez dobrze :> do pracy sie nie spóżniłem ale rano kawy i śniadanka nie skosztowałem
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jak sie wam zaczoł tydzien bo mi nawet całkiem całkiem mi lux - 2 nowych klientów dziś wyrwałem
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 dobra panowie ja spadam na siłownie, będę za jakieś 3 godzinki
Rako Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 siemka Słuchajcie mam pytanko Poszukuje osobę z okolic poznania lub samego poznania który dysponuje Vagiem i rzecz jasna zna sie na tym Chciałbym podpiąć moją niunie. Oczywiscie co do zapłaty można sie dogadac Sorki że nie wrzuciłem to jako nowy temat ale po co zasmiecac Pozdro;)
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 siemka Słuchajcie mam pytanko Poszukuje osobę z okolic poznania lub samego poznania który dysponuje Vagiem i rzecz jasna zna sie na tym Chciałbym podpiąć moją niunie. Oczywiscie co do zapłaty można sie dogadac Sorki że nie wrzuciłem to jako nowy temat ale po co zasmiecac Pozdro;) to pogadaj z Musashim on może Ci to zrobi a zapłacisz mi :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 dobra panowie ja spadam na siłownie, będę za jakieś 3 godzinki co kobieta potrafi zrobic z facetem [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 17:02_________________________________________________ jak sie wam zaczoł tydzien bo mi nawet całkiem całkiem ja zacząłem od zaspania do pracy ja też
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja już po urodzinkach Julia nam szaleje i nie wiadomo o co cho
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja już po urodzinkach Julia nam szaleje i nie wiadomo o co cho ciekawe po kim to dziedziczyła :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie czy to prawda, że naczelny spamer Waszych spotów Madas jest abstynentem
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja już po urodzinkach Julia nam szaleje i nie wiadomo o co cho ciekawe po kim to dziedziczyła :gwizdanie: mogę Ci powiedzieć .....po mamie :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie czy to prawda, że naczelny spamer Waszych spotów Madas jest abstynentem Pije duzo nawet bym powiedział bardzo duzo FANTY :polew:
Piechol Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie czy to prawda, że naczelny spamer Waszych spotów Madas jest abstynentem Pije duzo nawet bym powiedział bardzo duzo FANTY :polew:
Rekomendowane odpowiedzi