Musashi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 chłopaki, tyle tekstów było na zlocie, to otwórzcie w ogólnopolskim wątek coś w stylu "najlepsze teksty ze zlotu w bukowinie". będzie się z czego pośmiać. pamieta ktos cos?
Młodzik Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 witam poraz pierwszy po ZLOCIE :notworthy: goń się mlodzik ...za późno Poeto proszę bez wulgaryzmów
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Azunia przezu przeziębienie od "siusiania" na wietrze kiedy na billard się umawiamy? ja tam z Wami już na bilard nie idę :gwizdanie: a czemu nie idziesz szlaba dostałeś od Pauli no, za mnie Ty akurat masz u mnie plusa za opiekę nad Paulą i bez podtekstów mi tutaj bo dam kropka
Musashi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 witam poraz pierwszy po ZLOCIE :notworthy: goń się mlodzik ...za późno na CB?
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 witam poraz pierwszy po ZLOCIE :notworthy: goń się mlodzik ...za późno Poeto proszę bez wulgaryzmów tak ładnie mnie nazwałeś .... pseplasam
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 chłopaki, tyle tekstów było na zlocie, to otwórzcie w ogólnopolskim wątek coś w stylu "najlepsze teksty ze zlotu w bukowinie". będzie się z czego pośmiać. pamieta ktos cos? 10 stron bym natrzaskał
Musashi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 fantastic, jak tam marzena, żyje?! a to wy jeszcze wczoraj balowaliscie po powrocie?
Młodzik Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 witam poraz pierwszy po ZLOCIE :notworthy: goń się mlodzik ...za późno Poeto proszę bez wulgaryzmów tak ładnie mnie nazwałeś .... pseplasam Wybacam
Azunia Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 chłopaki, tyle tekstów było na zlocie, to otwórzcie w ogólnopolskim wątek coś w stylu "najlepsze teksty ze zlotu w bukowinie". będzie się z czego pośmiać. pamieta ktos cos? napewno, można wrzucić to zdjęcie Kuredu I Musashi, "będę brał Cię"... chłopaki, tyle tekstów było na zlocie, to otwórzcie w ogólnopolskim wątek coś w stylu "najlepsze teksty ze zlotu w bukowinie". będzie się z czego pośmiać. pamieta ktos cos? 10 stron bym natrzaskał to dawajcie fantastic, jak tam marzena, żyje?! a to wy jeszcze wczoraj balowaliscie po powrocie? nie tak pytam
Młodzik Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 uciekam bo tetis mnie bije jutro tu dłużej zabawie
Musashi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 chłopaki, tyle tekstów było na zlocie, to otwórzcie w ogólnopolskim wątek coś w stylu "najlepsze teksty ze zlotu w bukowinie". będzie się z czego pośmiać. pamieta ktos cos? 10 stron bym natrzaskał to dalej, bedzie co opowiadac
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 uciekam bo tetis mnie bije jutro tu dłużej zabawie ale że co pod pantofelkiem jesteś
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 siema i co tam nowego ,widze że poezyja leci :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 siema i co tam nowego ,widze że poezyja leci :gwizdanie: :gwizdanie: witaj ... już po pracy ??
Adas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 uciekam bo tetis mnie bije jutro tu dłużej zabawie a mowiles ze sie nie dasz bic :decayed:
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 siema i co tam nowego ,widze że poezyja leci :gwizdanie: :gwizdanie: witaj ... już po pracy ?? o kolega nie doinformowany ja dzisiaj wolne , ale za to jutro 4.50 trzeba wstac :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 siema i co tam nowego ,widze że poezyja leci :gwizdanie: :gwizdanie: witaj ... już po pracy ?? o kolega nie doinformowany ja dzisiaj wolne , ale za to jutro 4.50 trzeba wstac :gwizdanie: :gwizdanie: a rzeczywiście mówiłeś coś ..... ale ta pora co podałeś masakra
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 uciekam bo tetis mnie bije jutro tu dłużej zabawie a mowiles ze sie nie dasz bic :decayed: on tak mówił ,on jest szczęśliwy jak TETIS go bije :polew: [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 22:11_________________________________________________ siema i co tam nowego ,widze że poezyja leci :gwizdanie: :gwizdanie: witaj ... już po pracy ?? o kolega nie doinformowany ja dzisiaj wolne , ale za to jutro 4.50 trzeba wstac :gwizdanie: :gwizdanie: a rzeczywiście mówiłeś coś ..... ale ta pora co podałeś masakra no ja wiem ,ale weekend sie kończy i czas do roboty
Rekomendowane odpowiedzi