Piechol Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 To zacznijcie szukać ja mieszkam sumie koło Browaru, ale słyszałem, że tam się raczej nie spotuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jak narazie na szybko cos zrobilem bez napisow, nie mam dzis za duzo czasu wiec jak wogole pomysl sie podoba to jutro jeszcze raz cos zrobie juz tak na spokojnie:) Moze ktos ma jakis fajniejszy pomysl na reklame tego zlotu w wolsztynie to mile widziane propozycje Ja kierowalem sie mysla ze jedno autko z lubuskiego drugie z wielkopolskiego powinno sie znalesc na tym szyldzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 wszystko spoko, tylko moje auto tu nie pasuje bo nie mam rejestracji PO Lubię taki chaos i już zaczyna mi się podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ja mam na dzien dzisiejszy jeszcze to, ale jakos czasu nie mam zeby cos dluzej robic [br]Dopisany: 28 Październik 2008, 19:19_________________________________________________to odnosnie wyjazdu do Wolsztyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 coś tam próbowałem : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 wiecie co? - wszystko fajnie tylko to spot łączony... - Wy i my... a o nas ani słowa... - może warto byłoby wspomnieć że lubuskie też tam będzie??? - taka luzna sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 to trzeba w tytule zmienić "spot Poznański" na "spot Poznańsko-Lubuski" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 bylibyśmy wdzięczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 tez proponuje zeby szanowny prezes poprawil nagłowek ale jak juz to na Wielkopolsko-Lubuski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 no to mam nadzieje że nasz moderator to przeczyta i coś z tym zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 najmocniej przepraszam chłopaki ale to ma być projekt na podwieszenie naszego spota poznańskiego i dlatego ani słowa o Lubusiem ....[br]Dopisany: 28 Październik 2008, 20:34_________________________________________________no chyba że tworzymy nowy odrębny wątek spoty poznansko - lubuskie czy na odwrot ......co myślicie i nie złoście się chlopaki bo fajne jesteśta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 no moim zdaniej jest kilku chłopaków z lubuskiego i głupio by było jakbyśmy o nich zapomnieli co wy o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ale się przecież nie złościmy - mówiłem przecież że to tylko luzna sugestia... -wydaje mi się po prostu że warto zaznaczyć naszą obecność - bo tak wyglądało dziwnie - spot pozański w Wolsztynie... - po co do Wolsztyna??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ja mysle ze do czasu nastepnego spotu na ktorym spotykamy sie razem z Lubuskim mozna zmienic naglowek na wlkp-lubuski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 chłopaki, trzymajmy się swojego regionu i nie róbmy fuzji ok. watek dotyczy spotów w Wielkopolsce i niech tak zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 chłopaki nagłówki Ive napewno będzie zmieniał zależnie od tego jaka w danej chwili będzie sytuacja a reklamowe foto to zupełnie inna sprawa Zielona jest bez dwóch zdań....[br]Dopisany: 28 Październik 2008, 20:49_________________________________________________ ja mysle ze do czasu nastepnego spotu na ktorym spotykamy sie razem z Lubuskim mozna zmienic naglowek na wlkp-lubuski... Michał ale żeś podpis walnął noooo gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Tomku... - teraz jest o.k. - nic już nie zmieniaj czuje się w 100% usatysfakcjonowany :gwizdanie: hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Nike21 pięknie się furacz prezentuje , ja nie wiem dlaczego tematu w moja A4 nie założyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 trenuje z wielkoscia foto wiec caly czas sie zmienia a pozatym trza w koncu stac sie rozpoznawalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 no właśnie Michał na co czekasz obsmarujemy tam troche Twojego furacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi