pawlik79 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 ja mam taka mają pozbę odnośnie projektów, może było by lepiej jak część tablic rej. Była zasłonięta. Pozdrawiam
Azunia Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 ja mam taka mają pozbę odnośnie projektów, może było by lepiej jak część tablic rej. Była zasłonięta. Pozdrawiam niema sprawy [br]Dopisany: 31 Październik 2008, 15:22_________________________________________________Proszę bardzo. Tak może być?
Madas Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 jest super Azunia tylko wywal te napisy zostaw tylko Spoty Wielkopolskie w kolorze czerwonym i daj do oceny Ivemu i Musashiemu
Azunia Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 W takim razie proszę o opinie o finalnej wersji mojego projektu. [br]Dopisany: 31 Październik 2008, 21:19_________________________________________________ten poprzedni projekt odnośnie spotu w Wolsztynie mógłby również być przez najbliższe dwa tygodnie, ale to już nie moja decyzja.
pawlik79 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 świetnie. Azuniu mam nadzieję że się na mnie nie gniaząsz za ta uwagę. Projekt jest świetny. Tez coś robiłem, ale jakoś stracilem wene.
Azunia Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Uwaga jak najbardziej słuszna Tak na marginesie, tamten projekcik był odnośnie spotu w Wolsztynie
duluki Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Azunia działaj i nie zwracaj uwagi na komentarze nikt nic innego nie robi :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Tutaj gadu-gadu, a ja dzisiaj miałem kolizję w drodze do pracy... :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Tutaj gadu-gadu, a ja dzisiaj miałem kolizję w drodze do pracy... :gwizdanie: Co tam się stanęło?
pawlik79 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 a tu jest taka moja szybka propozycja
Yelo Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Co tam się stanęło? Właściwie to nic, jakiś miszcz kierownicy jechał na zaparowanej przedniej szybie i we mnie wjechał jak go przepuszczałem na ciasnym parkingu... Na szczęście chciał się dogadać, a i straty nie były duże. Tylko będe sobie musiał nową blachę na przód sprawić, tą dzisiaj w pracy wyklepałem :>
Piechol Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 no to Ci podziękował ładnie Pawlik79 podoba mi się to
Azunia Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 ja mam jeszcze cos takiego, na tą chwile...
variocustoms Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Z tego co wiem to kilka R8mek się spaliło, o A4kach nie słyszałem
pawlik79 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 bartek nie wiem czy się przyjrzałes temu zdjęciu. Ale tam nie płonie audi tylko czaszka która odzwierciedla płonący charakter audi.
Azunia Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Wybacz Paweł za uwagę, ale ta czaszka płonąca jest prawie niewidoczna i sądze, ze nie bardzo pasuje do całości. Takie jest moje zdanie. Mam nadzieję że Cię tym nie uraziłam. Takie rzeczy należy robić ze smakiem.
variocustoms Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Z mojej strony to nie krytyka tylko dygresja coś z tymi płomieniami to pasuje do jakiś Chevroletów z gazety Chrome & Flammen ale z racji tej, że nie przedstawiam mojej pracy z braku czasu więc staram się nie krytykować prac innych. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi