Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 jak Liroy tylko bluzni to sie gadac nie da ja szanuję swój język i w życiu bym nie przeklinał, ostatnio kur*wa powiedziałem...niedawno będziesz jutro na spocie?
wentyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a co to dzisiaj sie dzieje widze że trzeba by ktos tu porządek zaprowadził albo kolczatki skrócił :polew: Na boisku czy w tym wątku ? w watku bo na boisku nic sie juz nie da zrobić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kogoś wyprostować? :read: :read:
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 będziesz jutro na spocie? yep to wezmę ci blachę
wentyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a co to dzisiaj sie dzieje widze że trzeba by ktos tu porządek zaprowadził albo kolczatki skrócił :polew: Na boisku czy w tym wątku ? w watku bo na boisku nic sie juz nie da zrobić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kogoś wyprostować? Madasa bo się garbi cały czas :mysli:
wentyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 będziesz jutro na spocie? yep to wezmę ci blachę trapezową :mysli:
kuredu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Pany wcześnie idzcie spać bo Kubic o 7 jedzie
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ktos mi postem manipuluje to go następnym razem do domu nie wpuść :polew:
wentyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ktos mi postem manipuluje no to kijem go :baseball: :baseball:[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 19:50_________________________________________________ Pany wcześnie idzcie spać bo Kubic o 7 jedzie jutro podium mam nadzieje :good:
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 to wezmę ci blachę znaczy się szmatę :mysli:
kuredu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a jak się mówi zdrobniale do kobeity zamiast Ty szmato flanelciu
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ktos mi postem manipuluje to go następnym razem do domu nie wpuść :polew: wpuścić to wpuszczę ale łomot na starcie
wentyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a jak się mówi zdrobniale do kobeity zamiast Ty szmato flanelciu :polew: :polew:
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a co to dzisiaj sie dzieje widze że trzeba by ktos tu porządek zaprowadził albo kolczatki skrócił :polew: Na boisku czy w tym wątku ? w watku bo na boisku nic sie juz nie da zrobić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kogoś wyprostować? Madasa bo się garbi cały czas za małe ałto sobie kupił
Iverson Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 to wezmę ci blachę znaczy się szmatę :mysli: w milicji na blachę mówi się szmata * adminie warszawski zwróć uwagę moderatorowi poznańskiemu, że tak się nie cytuje *moderator poznański ma zawsze rację i uwagi mu się nie zwraca
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a jak się mówi zdrobniale do kobeity zamiast Ty szmato flanelciu :polew: :polew: dobre :polew:
gzyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 to jest 2 na 2 nie 3-1 tam chodziło że dwóch na dwóch .... na basebolle wiem to był taki joke nienadążają No właśnie to mnie załamuje nie nadążam ;] Za szybko posty generujecie ;]
Pepin Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 będziesz jutro na spocie? yep to wezmę ci blachę trapezową :mysli: ceownik 3mb i dwuteownik ze 4mb a Kubica po zmianie regulaminu to pewnie za dużo nie powalczy ... ja o 7mej to się przewróce na drugi bok zwłaszcza że to zmiana czasu będzie .. Pan Bóg nakazał dni swięte święcić ... to nic nie robię i śpię
Rekomendowane odpowiedzi