Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 fakt. długi weekend... ale giełda w ogóle się odbywa? oczywiście że się odbywa brak niedzielnego handlu dla handlarza giełdowego to masakra tylko jeden dzień pozostaje wówczas czyli czwartek ewentualnie w sobote Lubin ale..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 znajac zycie pewnie tak. co zes zmalowal? duze straty? foty? tragedii nie ma, fotki jakieś mam ale muszę poszukać, wrzucę jutro. w sobotę jadę do Radomia po części tylko zderzaka mi brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 znajac zycie pewnie tak. co zes zmalowal? duze straty? foty? tragedii nie ma, fotki jakieś mam ale muszę poszukać, wrzucę jutro. w sobotę jadę do Radomia po części tylko zderzaka mi brakuje... no to chociaz tyle, alu sie ciezko maluje, potrzebny fachura.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 no to chociaz tyle, alu sie ciezko maluje, potrzebny fachura.... auto postawiłem u podobno dobrego blacharza-lakiernika, robił auto mojemu ojcu i ciężko zauważyć, które elementy były lakierowane. podobno A8 tez już robił, mam nadzieję, że sobie poradzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ooo widzę,że sprawa z S8 ruszyła do przodu-grejt!! dobry , ale Leszek d*py dał wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ale Leszek d*py dał wczoraj zdrastwujtie rebiata nie wypowiem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Adam to do dzisiaj chyba płacze bo coś go nie widać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam koledzy. jak dzionek mija? pozdr. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Adam to do dzisiaj chyba płacze bo coś go nie widać ;( witajcie mecz był bardzo ciekawy ale zły jestem bo mogli już dociągnąć te 8min ...... obstawiałem remis na początku.... nie było mnie od rana bo pojechałem z dziewczynami swoimi na miasto w celach rekreacyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ooo taki to nie pożyje!!! Pany wpadłem na pomysł , może na nowego bonda do kinepolis byśmy się wybrali ,co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ale kiedy ?? mówisz o dzisiejszym dniu?? Musashi musi wybyć z poznania o 17 i nie wie kiedy wróci ja na 18 musze podjechać po towar ale do 20 się wyrobie....Tomek zadecyduj i napisz ....a na Bonda może cała ekipą wpadniemy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 no nie wiem , dzisiaj , jutro mi to obojętne , o 20 i po, też są seanse... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 pomyślimy daj cynka Musashiemu i napisz co i jak ...a w razie "w" zostanie stara opcja piwko w King Crosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 na razie jeszcze nie wiem, jak wygladam z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Witanko Brudas na glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 zaszalałeś gościu felgi to teraz koniecznie musisz zmienić... na spocie mam nadzieję że będziesz a masz podłączone juz wszystko odnośnie muzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Muza jak czas będzie to jutro okablowanie i LED w DRL, ale nie wiem czy się wyrobię. Na razie sprawdzam leżących policjantów, na razie 2ch nie zdało testów, jechałem po nich bebechami [br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 16:49_________________________________________________Felgi?? Hmm jak masz wolne 5500 tys to pożycz na jakiś czas to 18'' będą w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 uważaj uważaj!!! teraz musisz czuwać bo bebechy zostawisz na ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Na razie sprawdzam leżących policjantów, na razie 2ch nie zdało testów, jechałem po nich bebechami ja tylko przycieram na Piastowskim na 2 garbach... ale chyba mam nieco wyzej niz Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Vario pięknie wygląda szacun masz napewno niżej niż ja hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi