Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 no mam nadzieję żeby nie było że na spot wszyscy ze spuszczonymi głowami przyjadą i nikt do nikogo słowem się nie odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam panią i panów [br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 17:13_________________________________________________ a byłby chętny ktoś wybrać sie na gokarty? zabawa jest przednia ja sie podporządkuje, jeśli wiekszość wybierze gokarty to jestem za a jeśli nie, to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 a gdzie na te gokarty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Cinema City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Cinema City aha ok Ive ma nawet karte na gokarty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 My też mamy A Ive ma ważną? Bo ona jest tylko na rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 może być cinema City obok jest od razu duży parking tylko niestety na powietrzu, a wiadomo ze od razu na gokarty nie pójdziemy tylko bedziemy chcieli troche pogadać przy autach, tym bardziej że trochę czasu zejdzie zanim wszyscy sie zjadą, a z tą naszą pogodą to różnie bywa, więc proponował bym na początek spotkać sie na jakimś zadaszonym parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 My też mamy A Ive ma ważną? Bo ona jest tylko na rok. nie mam pojecia jak bylismy w kinie w sobote to pokazywal wiec chyba aktualna a zreszta niech sam sie wypowie mlodziak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 30 moga byc kartingi bo 26 jest Matki Boskiej Pienieznej... ale jesli planujemy kartingi to lepiej bedzie spotkac sie w konepolis, pojezdzic i ewentualnie pozniej pojechac gdzies pod daszek na gadu gadu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tylko z zadaszonym parkingiem w tej części Poznania może być problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ja 30.11 jestem w Tbg na 100% - także odpadam ze spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ja 30.11 jestem w Tbg na 100% - także odpadam ze spotu to miniesz się z dwoma spotami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 no niestety , ehhh życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 no niestety , ehhh życie to zostań na 30 i tyle ....niech Iza przyjedzie do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ive - mowiles ze za dwa tygodnie mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 pogubić z Tomusiem się można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ive - mowiles ze za dwa tygodnie mozesz cięzko mi cokolwiek zaplanować , bo u mnie plany jak w kalejdoskopie się zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Boi się, że go wszyscy objadą, to wymyślił, że do Tbg jedzie. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Boi się, że go wszyscy objadą, to wymyślił, że do Tbg jedzie. :gwizdanie: na gokartach zanczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 na ostatnich gokartach byłem 3 w ogólnym zestawieniu-także sory gościu ale miszczem to nie jesteś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi