Yelo Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Byłem 4, ale bez sensu że flag nie pokazywał i żeśmy się cisnęli jeden za drugim. Poza tym schudłem, więc będę szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 na ostatnich gokartach byłem 3 w ogólnym zestawieniu-także sory gościu ale miszczem to nie jesteś :gwizdanie: a Yelo który był w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Dodam może, że te gokarty były w sierpniu zeszłego roku :>[br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 19:47_________________________________________________BTW ma ktoś kartkę z tamtymi czasami, albo Ive pamiętasz jakie miałeś okrążenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 BTW ma ktoś kartkę z tamtymi czasami, albo Ive pamiętasz jakie miałeś okrążenie? miałem tą kartkę, ale jak się przeprowadzałem to poszła do kosza, a czasów nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Bo ja się niedawno wybrałem i miałem 2. czas wyścigu 29.8s Z tego, co pamiętam to wtedy tylko Peter miał poniżej 30s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 rekord online ponownie pobity 189 osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 co się dzieje jakiś boom na forum , nie pamiętam takiej ilości osb na forum , massakra super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ludzie coraz bardziej doceniają jego właściwości i zalety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 mamy 191 do 2 paczek nie daleko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Widzę że byliby chętni na gokarty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ja tam bym był chętny jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 tez sie rypne... karte juz mam, tylko kominiare trza kupic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Nike z tym palmtopem to się uśmiechnę do Ciebie o tak ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 cześć Michał ja karty nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Gokarty w moim wykonaniu odpadaja ;( Przez polamana noge, ale z mila checia popatrze jak bawicie sie w F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Nike z tym palmtopem to się uśmiechnę do Ciebie o tak ładnie Tomku ja Ci moge zalatwic tylko nowy... ale cena bedzie kilka razy taka jaka granice wskazales... ;> cześć Michał ja karty nie posiadam wyrobisz na miescu za 10 PLNuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Gokarty w moim wykonaniu odpadaja ;( Przez polamana noge, ale z mila checia popatrze jak bawicie sie w F1 coś TY se noge połamał .....kiedy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja mam caly czas zlamana polamalem sie 2 lata temu. Spadlem z 4 pietra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 kurcze nie źle się maskujesz w ogóle nie widać gipsu [br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 21:20_________________________________________________a tak poważnie to przykra sprawa ...dobrze że nic powazniejszego Ci się njie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Bo nie mam gipsu :> Jestem zespolony prentami w srodku kosci, tam gdzie inni maja szpik ja mam w prawym udzie metal. A lewa noga juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi