Iverson Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 jestem ale mamy rozjebane drogi hyhyhy :decayed:
Madas Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 jestem ale mamy rozjebane drogi hyhyhy :decayed: no co Ty nie jechałeś autostradą do TBG??
Iverson Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 średnio tą trasę w godz. szczytu robię w 5-6h a w nocy 4h
Musashi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 A Ty Musashi będziesz na spocie? toć to pomysłodawca a ścigasz się Musashi?? masz...
Iverson Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 To jaka średnia ci wychodzi? ale czego srednia?? km/h czy spalania , czy killów na trasie buahahahahaha
Musashi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 no fakt rozumiem że na gokarty też się wybierasz... oczywiscie i rownosci na asfalcie [br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 13:01_________________________________________________ joł joł joł powitac w czwartkowy dzeszczowy poranek... od wczoraj zauwazylem jakies dziwne terkotanie w prawym kole przy skrecie w prawo... myslalem ze opona mi trze gdzies o nadkole ale przy wymianie na zimowki nie bylo widac zadnych sladow... wynika z tego ze po wypadzie do Wolsztyna przegub zaczal sie odzywac... 2 miesiace jezdzenia z rozwalona oslona daly sie we znaki 2 miesiace????????? no jakos tak wyszlo ze nie mialem czasu wymienic... ale dziwne to terkotanie bo przegub raczej puka a ten nie puka i mam zagryche... do tego tylko jak skrecam w prawo i tylko przy ruszaniu lub przy malej predkosci w zakrecie... na wprost, w lewo, i powyzej powiedzmy 40km/h jest ok przegub walu napedowego. chroboce w prawym przy jezdzie wprawo, poniewaz wiekszy moment przenosi wewnetrzne kolo. czyli to ktore jest po stronie w ktora skrecasz. pospieszylbym sie z wymiana, jak chrupnie na dobre to dalej nie pojedziesz - hol lub laweta
Musashi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 a co za wolno?? Ive popiedzil nie a4 tylko swoim volks-wagonem z podpisu... dlatego tak szybko, lecial prosto na kreche
Iverson Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 nie wiem i dla mnie to nie istotne, ważne ,żebym szybko i bezpiecznie dotarł do domu-policz sobie proste 360km : 4h (jako mój najlepszy czas)= 90km/h :gwizdanie: kiepski czas jak na super płaskie szerokie drogi
Musashi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 nie wiem i dla mnie to nie istotne, ważne ,żebym szybko i bezpiecznie dotarł do domu-policz sobie proste 360km : 4h (jako mój najlepszy czas)= 90km/h :gwizdanie: kiepski czas jak na super płaskie szerokie drogi tylko 360km?
Azunia Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 :doh1: tylko 360km? tongue4 burak jak w podstawówce
Iverson Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 a o co chodzi madas czipuj bo widzę,że nie nadążasz za wszystkim
Musashi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 tylko 360km? tongue4 burak muka
Madas Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 a o co chodzi madas czipuj bo widzę,że nie nadążasz za wszystkim złapałem zadyszke
Rekomendowane odpowiedzi