Azunia Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Jak mu tak źle, to trzebabyło się nie żenić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 aaa bo człowiek bierze ślub w świadomości że wszystko będzie jak dawniej a tu przychodzi nowe nieznane i bee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 to bee(jbi) , to chyba najlepsze co może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 madas, ciekawe co by twoja żona na to odparła, jak by to przeczytała, pewnie :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 ja szczerze mówiąc jestem szczęśliwy póki co i nie mam zamiaru tego zmieniać ale po ślubie jest innaczej jednak masz więcej do stracenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 ja szczerze mówiąc jestem szczęśliwy póki co i nie mam zamiaru tego zmieniać ale po ślubie jest innaczej jednak masz więcej do stracenia ta, wolność :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 ona to czyta czasem sobie i mówi że jestem nienormalny [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 15:07_________________________________________________ale dam jej boksa i mam spokój na jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 ona to czyta czasem sobie i mówi że jestem nienormalny normalne... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 normalne że jestem nienormalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 normalne że jestem nienormalny nie, że kobieta tak czasem mówi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 a kobiety to są normalne?? spinki, szminki, kokardki i takie tam :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 15:19_________________________________________________ale bez kobitek to by tragedia była szczerze mówiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 witam wszystkich ,ciekawy temacik poruszyliście :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 u nas wszystkie tematy są ciekawe Wentylek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 madas26 nie ma sie czym przejmowac moja żona podobnie reaguje do twojej , ale kobiety nie rozumieja często zainteresowań faceta ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 madas26 nie ma sie czym przejmowac moja żona podobnie reaguje do twojej , ale kobiety nie rozumieja często zainteresowań faceta ;( proszę?! a kobiety to są normalne?? spinki, szminki, kokardki i takie tam :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 15:19_________________________________________________ale bez kobitek to by tragedia była szczerze mówiąc ja żadnych spinek ani kokardek nie nosze, to dla lalek barbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 ale ja się nie przejmuje moja żona nie ma nic przeciwko że sobie siedzę tylko mówi sobie w żartach różne takie tam a jak ona siedzi na swoich stronach ja mowie jej tak samo takie tam głupoty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 i to ciężko przetłumaczyć ,że się jedzie na spot do Poznania,Kalisza,Rzeszowa czy Tarnobrzega i na ogólnopolski to już trzeba ją zabrać hyhyhy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 madas26 nie ma sie czym przejmowac moja żona podobnie reaguje do twojej , ale kobiety nie rozumieja często zainteresowań faceta ;( proszę?! a kobiety to są normalne?? spinki, szminki, kokardki i takie tam :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 15:19_________________________________________________ale bez kobitek to by tragedia była szczerze mówiąc ja żadnych spinek ani kokardek nie nosze, to dla lalek barbie na szczęście moja żonka też nie bo jak by tak było to :bicz3:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 15:29_________________________________________________ i to ciężko przetłumaczyć ,że się jedzie na spot do Poznania,Kalisza,Rzeszowa czy Tarnobrzega i na ogólnopolski to już trzeba ją zabrać hyhyhy. kurcze Ty powinieneś być Prezesem bywasz prawie na wszystkich spotach w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Iverson ,strzał w dziesiątke wszędzie najlepiej żeby o wszystkim wiedziały , z kim gadałeś ,o czym itp. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Iverson ,strzał w dziesiątke wszędzie najlepiej żeby o wszystkim wiedziały , z kim gadałeś ,o czym itp. :> to samo faceci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi