Musashi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 no to po robocie [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:00_________________________________________________ pisalem ze rano motor przez 5-10 sek chodzi jakby nie palil na wszstkie gary... domyslam sie ze swieczki... ale mialem tez taki dziwny przypadek ze zapalila mi sie czerwona kontrolka od temp plynu chlodzacego... i dziwne w tym to ze tez to bylo rano przy ujemnej temp. po zgaszeniu i ponownym odpalenu juz sie nie pojawilo... a przy okazji - jakie swiece polecacie do 2.5 tdi? beru czy bosh? kontrolka to zapewne jakis problem albo z plynem, albo z czujnikiem, albo ze zlaczka. twarda praca to albo swiece, albo albo gowniane paliwo[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:03_________________________________________________ nie widzę różnicy cieszę się jak dzieciak, że w wreszcie zrobił co trzeba i jest u mnie a pośmigać będę mógł bez strachu dopiero w niedzielę bo wtedy lecę po zimówki. BTW zna ktoś firmę AVON (nie producenta kosmetyków ale opon )? AVON? widzialem prezerwatywy przez nich markowane. niby tez gumy..
Iverson Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 "Liga niezwykłych dżentelmenów" na polsacie
nike21 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 paliwo raczej nie jest gowniane bo tankuje tylko na shellu... plynu faktycznie mam malo... mniej niz minimum... doleje i zobacze
Madas Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 jak tam chłopaki widze różne tematy od dziwek po samochody i związane z nimi kłopoty
Musashi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 paliwo raczej nie jest gowniane bo tankuje tylko na shellu... plynu faktycznie mam malo... mniej niz minimum... doleje i zobacze pewnie swiece. miernik w lapke i do dziela [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:17_________________________________________________ jak tam chłopaki widze różne tematy od dziwek po samochody i związane z nimi kłopoty z dziwkami?
nike21 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 zamiast miernika podlacze pod aku i zobacze jak grzeja najlepsza metoda
Madas Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 a i z tym i z tym różnie to w życiu bywa.....no zobacz co ten Ive ogląda
Musashi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:29_________________________________________________BTW trafiles gdzie trzeba?
Madas Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 jeśli do mnie pytanie to oczywiście że tak ale po odpaleniu ponownym auta znowu nie czyta [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:37_________________________________________________aaa ogromne dzięki
variocustoms Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Allo allo, AVON to bardzo dobre opony, często wyczynowe używane do sportu, miałem w Lexusie letnie i były mega wypasione co do parametrów, Pet3r jak dobra cena i może nowe to bierz w ciemno
Musashi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 jeśli do mnie pytanie to oczywiście że tak ale po odpaleniu ponownym auta znowu nie czyta [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 20:37_________________________________________________aaa ogromne dzięki nie czyta? hmm, hmm, wyjecie i zaladowanie ponowne powinno pomoc, zerknij czy paprochow na plycie nie ma.
variocustoms Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 http://www.blackcircles.com/tyres/avon
pet3r Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Allo allo, AVON to bardzo dobre opony, często wyczynowe używane do sportu, miałem w Lexusie letnie i były mega wypasione co do parametrów, Pet3r jak dobra cena i może nowe to bierz w ciemno kurcze niestety poszły mi sprzed nosa ale i tak miały o 10% za mały profil, szukam innych :/
Madas Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 bo na mp3 plycie tez mi się juz ze dwa razy zawiesiło :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 a co do adrenaliny to skakałem na Bungy z 96 m i pogłębił mi się lęk wysokości więc spadochron odpada, jak wracałem z Klaisza to zlekka slisko było - adrenalina to albo za kółkiem albo z kochanką (oczywiście to 2gie odpada )
variocustoms Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 madas hmm, coś z navi ode mnie ruszyło czy mogę przy okazji odebrać ??
Rekomendowane odpowiedzi