nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Po co w ogole palic szlugi.. no wez... jakies hobby trza miec
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Żona jest w wawie, nie lubię palić w domu, po za tym młoda śpi w pokoju obok. Palę bo lubię
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ma może ktoś płytę ZZ Top ew. Aerosmith ???
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Sa ciekawsze rzeczy.. jeden lubi karczek, drugi lubi mostek, a ja lubie cipke bo tam nie ma kostek Żona jest w wawie, nie lubię palić w domu, po za tym młoda śpi w pokoju obok. Palę bo lubię tak jak ja... tylko rzucic nie idzie no dobra teraz to na serio ide spac 3maj sie Bartus jutro Ci napisze co i jak
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 jeden lubi karczek, drugi lubi mostek, a ja lubie cipke bo tam nie ma kostek no i chu.... :polew: :polew:
ykk Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Sa ciekawsze rzeczy.. jeden lubi karczek, drugi lubi mostek, a ja lubie cipke bo tam nie ma kostek Żona jest w wawie, nie lubię palić w domu, po za tym młoda śpi w pokoju obok. Palę bo lubię tak jak ja... tylko rzucic nie idzie To sie zdecyduj..
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ma może ktoś płytę ZZ Top ew. Aerosmith ??? ja mam nawet ze dwie albo trzy [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 00:01_________________________________________________ ło i Madsek spac nie moze :gwizdanie: a no nie mogę
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie palisz nie pijesz reczny Ci zostaje :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie palisz nie pijesz reczny Ci zostaje :gwizdanie: Ty młokosie na to wychodzi
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 00:05_________________________________________________o i Vario z fajki wrócił
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no to pięknie co tu robić w środku pola
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Mistrz driftu na ręcznym - śniegu niet driftu niet !!! Madas pożyczysz na chwilę to se wypalę na iphone'a
Rekomendowane odpowiedzi