Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 cześć chłopaki i dziewczyny Późno wróciliśmy z imprezy .... kurde w tym klubie to same Vipy normalnie a laski z takimi nogami i buziami że myślałem że jestem na rozdaniu nagród Playboya .... miazga jakaś :kox: :kox: tylko żonie ciiii :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 no ładnie Adam Julka w domu z żonką śpi, a Ty harcujesz _________________________________________________ a tak w ogóle jak się pogoda spyrtoli to jedziemy do Cyganów?
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 ale widzisz Wojtek ... to takie wyjście raz na sto lat Pogoda taka se ale nie pada i padać może nie będzie w razie w. schowamy się do McDonaldsa
Piechol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 ale widzisz Wojtek ... to takie wyjście raz na sto lat yhm... :gwizdanie: Pogoda taka se ale nie pada i padać może nie będzie w razie w. schowamy się do McDonaldsa oki
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 a reszta chyba na spacery polazła skoro sami tu siedzimy
Iverson Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 pewnie przykładnie siedzą ze swoimi rodzinami
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 moja rodzina śpi to ja siedzę przykładnie z rodziną forumową i oglądam uwaga pirat
Iverson Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 ...mnie co raz bardziej wkurfia ten program, szczególnie narrator
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 ...mnie co raz bardziej wkurfia ten program, szczególnie narrator no mnie też przyznam .... zawsze kurwwa to jaka policja to nie jest cacy .... karają tak czasem bez sensu ale komentarz jest jak z horroru .... właśnie dzisiaj gość jechał 130 na 90 i ten skomentował że zawrotna prędkość no pojeb w 3duupy
fantom89 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ja może pierwszy raz dziś wpadnę :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 ehhh szkoda gadać, jak by oni jeździli tylko 90 , chociaż czasami tłumaczenia wiary i te żądania o wyłączenie kamery mnie rozjebują hyhyhy [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 12:48_________________________________________________ Ja może pierwszy raz dziś wpadnę :gwizdanie: zapraszamy , mnie co prawda nie będzie, ale chłopaki na pewno garąco Cię przywitają , aha i jest tam niejaki VarioT , uważaj bo upala wszystko co się rusza na kołach
fantom89 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 zapraszamy , mnie co prawda nie będzie, ale chłopaki na pewno garąco Cię przywitają , aha i jest tam niejaki VarioT , uważaj bo upala wszystko co się rusza na kołach Dzięki za przestrogę bo akurat założone są nowe opony
Piechol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 zapraszamy , mnie co prawda nie będzie, ale chłopaki na pewno garąco Cię przywitają , aha i jest tam niejaki VarioT , uważaj bo upala wszystko co się rusza na kołach Dzięki za przestrogę bo akurat założone są nowe opony nie bój żaby, będzie fajnie
fantom89 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie bój żaby, będzie fajnie Zależy dla kogo będzie fajnie Dużo ludzi jest na tych spotach?
Piechol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie bój żaby, będzie fajnie Zależy dla kogo będzie fajnie Dużo ludzi jest na tych spotach? 10-20 to zależy od dnia
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie bój żaby, będzie fajnie Zależy dla kogo będzie fajnie Dużo ludzi jest na tych spotach? 10-20 to zależy od dnia aut tyle jest bo jak policzysz ludzi z mojego i Pawła Poznań aut to masz już 6 osób
Piechol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie bój żaby, będzie fajnie Zależy dla kogo będzie fajnie Dużo ludzi jest na tych spotach? 10-20 to zależy od dnia aut tyle jest bo jak policzysz ludzi z mojego i Pawła Poznań aut to masz już 6 osób my bad
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 spoko ale chciałeś dobrze i to się liczy :naughty:
Iverson Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 kilka razy chyba mieliśmy powyżej 25 aut
Rekomendowane odpowiedzi