Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to jest z rezerwacją, musi być jakieś minimum?? jak przyjadą 4 osoby to będziemy na torze sami?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jednak mnie nie będzie!! :wallbash: jestem w pracy do 15.00. nic nie poradzę-sorki!! ;(

Opublikowano

Z rezerwacją jest tak, że musi być minimum 6 osób. Mam nadzieję, że chociaż pet3r i style się zjawią, bo jak nie to leżymy. My teraz staramy się na szybko skołować 2 osoby, ale nie wiem jak to wyjdzie. Pozdr

Opublikowano

ze mną nigdy nic nie wiadomo, lubię się spóźniać... żartuję oczywiście, już opracowałem sobie drogę na Franowo :)[br]Dopisany: 01 Grudzień 2007, 12:04 _________________________________________________

jednak mnie nie będzie!! :wallbash: jestem w pracy do 15.00. nic nie poradzę-sorki!! ;(

nic nie szkodzi, i tak byłbyś gdzieś na końcu stawki :polew:

hehe żartuję, mówiąc poważnie - co będzie jak spłonie auto Twojego szefa??? wyrzuci Cię czy dostaniesz awans i wolne kiedy będziesz chciał?

kurde Iverson kicha straszna!!! kiedyś Ty przyjechałeś za chłopaków do pracy, nie mogą jakoś wykombinować wolnego dla Ciebie??

Opublikowano

Bardzo mi przykro, ale musimy odwołać spot ;( ponieważ kolejna osoba zrezygnowała. Nie jesteśmy w stanie uzbierać nawet 6 osób :thumbdown:

Opublikowano
kiedyś Ty przyjechałeś za chłopaków do pracy, nie mogą jakoś wykombinować wolnego dla Ciebie??
to nie chodzi o to!! niektórych rzeczy chłopaki nie mogą robić, także muszę być i h*j (odpowiedzialność). szef ma forda mondeo 04' ,także nie ma co palić-szkoda ognia hyhyhy. Widzę ,że jednak po spocie-szkoda!! dawno was mordeczki nie widziałem i mi trochę tęskno!!! chyba spot w niedziele był by optymalny. trzeba nad tym pomyśleć.
Opublikowano

kurczę a ja przyjechałem, postałem i wróciłem do domu... myślałem, że poczuję wreszcie upragnione spaliny i adrenalinę

Opublikowano
myślałem, że poczuję wreszcie upragnione spaliny i adrenalinę

to kupuj Audi a nie na piechtę latasz!! :bicz3: hyhyhy szkoda ,że nic nie wyszło dzisiaj!!

Opublikowano
myślałem, że poczuję wreszcie upragnione spaliny i adrenalinę

to kupuj Audi a nie na piechtę latasz!! :bicz3: hyhyhy szkoda ,że nic nie wyszło dzisiaj!!

wierz mi, że bez ukochanego quattro jest do du*y!!! niestety, jeszcze trochę czasu minie ale kupię jak tylko będzie mnie stać :)

Opublikowano

ja prawdopodobnie odpadam

Opublikowano

mi pasuje !! [br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 23:21 _________________________________________________panie i panowie - musimy w końcu sie zebrać do kupy i zrobić spota bo jak narazie to kiepsko wypadamy a wlkp długa i szeroka i warto by pokazać że też potrafimy być zgraną ekipą !!!

Opublikowano

witam 9 12 07 ja odpadam ale gdyby było 15-16 to na 99% sie pisze na to :audi:

Opublikowano

tyle nas z Wlkp jest , a spoty co 3 miesiące!! chyba nic z tego już do końca roku nie będzie. trzeba pomysleć po nowym roku ,żeby spoty wychodziły nam regularnie np 1 na miesiąc albo i częściej!!

Opublikowano

z tego co odbiło mi sie o uszy to ponoc pasterka lest na lecha co rok o 22.00. wiecie cos moze na ten temat więcej? moze to wypali. :audi::a4fan:

Opublikowano

z tego co odbiło mi sie o uszy to ponoc pasterka lest na lecha co rok o 22.00. wiecie cos moze na ten temat więcej? moze to wypali. :audi::a4fan:

a co?? chcesz furę na parkingu w wigillię upalać!! hyhyhy :polew::kox:

z tego co wiem to tak-jest coś takiego.

Parafia poznańsko-kalisko-ostrowska!!!!

Chłopaki przemyślcie sprawę-Marinero, ja ,Pet3r i Michu2000 prawdopodobnie jedziemy na zlot zimowy (7-9 marca 2008 Wisła), fajnie by było jakby ktos jeszcze chętny do nas dołączył , tworzylibyśmy razem silną grupę z WLKP. Jest sporo czasu na załatwienie sobie wolnego, i odłożenie pieniążków. proszę Was przemyślcie sprawę , bo napewno będzie super spotkać się z klubowiczami całej Polski. pozdro.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie czy ktoś pomoże z adaptacją przepływki? okolice poznania.- (zmiana akumulatora)

Opublikowano

bedzie ktos na lecha o 22.oo ??? wesołych swiąt dla wszystkich :audi: i udanego sylwestra :drunk:

Opublikowano

Witam chłopaki. Jestem nowym klubowiczem z poznania. Posiadam A4 2,5 TDI QUATRO. Z chęcią bym sie spotkał na takim spociku, wymienił pogklądy, pomyslał cobym mógł u siebie zmienić. Jakby cos sie kroiło to może uda mi sie do was dołączyć. Pozdrawiam i szczesliwego nowego...