Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam!!! mieszkam w sremie wiec calkiem niedaleko chetnie bym sie kiedys spotkal z kolegami i kolezankami z klubu pod stadionem lecha,wiec jak byscie cos kiedys planowali dajcie znac prosze

pozdrawiam blind11111220

Przeważnie kolego, wszystkie wiadomosci o bieżących spotach znajdują się w tym temacie. Niestety same spoty są u Nas piętą Achillesową ,także ciężko jest cokolwiek ustalić. Stadion Lecha powoli chyba odpadnie, ale za to jest King Cross i podziemny parking. hyhyhy Oczywiście zapraszamy na każdy spot, A4 Klubu. :a4fan:
Opublikowano

A moze w parkingu w Poznan Plaza? :naughty:

Plaza też może być hyhyhy!! ale ja bardziej lubię King Cross'a!! Podobno ludzie z klubu Golfa tam mają swoje spoty.
Opublikowano

strasznie tu cicho :( Age w stanie błogosławionym inie ma kto tego ciągnąc :( jednak bez kobiety ani rusz :(

Opublikowano

Ulti, to może Twoja żonka, by chciała się tą sprawą zająć. bo my nie dajemy rady. :naughty:

Opublikowano

bedzie ktoś w niedziele na lecha albo na parkingu pod kingcrosem ???????? :audi::a4fan:

Opublikowano

ja bym chętnie wpadł anie niestety w pracy będe gnił :( ostatnio jestem zawalony robotą :(

Opublikowano

Panowie i Panie proponuje spota tj gokarty. Moze 1.12.2007 fajna data ;) prosze piszcie czy Wam pasuje. Musimy sie zebrac w conajmniej 10 osob wtedy jest zabawa. W piatek dam cyna czy maja wolne terminy na torze. (na spotkaniu bedzie szansa na pochwalenie sie zimowkami :thumbdown: )

Opublikowano

ja popieram i datę i spota i gokarty!! może się wreszcie stykniemy i poszalejemy na śniegu. ;)

Opublikowano

jestem za :th:

Opublikowano

no to narazie jest nas 3 :)

Opublikowano

Hmm...zainteresowanie jak zwykle powalające :bicz3: Ale nie ma co się łamać- w końcu wystarczy 6 osób, żeby zorganizować grand prix. Mam nadzieję, że chociaż tylu chętnych się zgłosi. Proponuję wersję mini, bo jest o 20zł tańsza a czas przejazdu jest identyczny (2x12min). Chyba, że koniecznie chcecie mieć medale :tongue4:. Jaka pora Wam chłopaki pasuje? Muszę mniej więcej wiedzieć, żeby sprawdzić dostępność toru :a4fan:

Opublikowano

Ja niestety bede sie bujal w tym terminie wiec odpadam!! Mnie bedzie Iverson z Pet3rem reprezentowal!! :polew:

Opublikowano

pisze się też ale gdzie ?? to spotkanie - gokarty koło Kinepolis ??

Opublikowano

tak jest kinepolis

Opublikowano

Medale są zbędne bo i tak Pet3r by je zgarnął coś czuję!!! :polew: chłopak ma 200% niedowagi (ja nie wiem jak on do sesji dotrwa) , także gokart go nawet nie poczuje. zróbmy mini grand prix i tak będzie czadzik. godzina-raczej popołudniowa (16,17).

Opublikowano

Tym razem ja sie pisze ale juz na 100%. Przyjade na spot i na gokarty. Prawdopodobnie nie bede sam ale to jeszcze nie jest pewne. Dajcie znac kiedy i gdzie dokladnie bedzie spotkanko.

Opublikowano

Zrobiliśmy z Basenem rezerwację na 17:00 (01.12.2007.), ale czekamy jeszcze na potwierdzenie dostępności toru. Proponuję spotkanie o 16:00 na parkingu przed marketem Carrefour na Franowie. Dla tych którzy wybiorą się po raz pierwszy na gokarty krótkie info: na miejscu trzeba być co najmniej 10 min wcześniej, żeby dokonać jednorazowej rejestracji przed startem w zawodach i zakupić kartę członkowską. Koszt mini grand prix to w tym przypadku 60zł od osoby (2 wyścigi po 12min). Więcej na www.gokarty.poznan.pl :a4fan:

Najszybsi z najszybszych :thumbup:

1. Iverson,

2. pet3er,

3. basen,

4. berciu,

5. style,

Dostaliśmy odpowiedź, że tor jest wolny tylko od 14:30 do 16:00 :thumbdown:. Dacie radę zjawić się na 15:30??

Opublikowano

Age wrzuć temat na spociki Kalisz-Ostrów.-proszę!! Przynajmniej będzie widać ,że coś się tam dzieje. Walnij jakąś większą czcionkę co by było mega widoczne. ;)