Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że brak propozycji od WAS , proponuje termin spota na 27(sobota), lub 28(niedziela) października. z Basenem ustalimy godzinę bo po ostatnim ściganku , chyba wszyscy są za tym aby polatać po torze. Tym razem zrobimy grandprix żeby trochę dłużej pośmigać. :quattro:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli przy M1?

Właśnie się tak zastanawiam czy przy M1 , bo ostatnim razem to ochroniarz latał za nami i zakazał robienia fotek bo miał taki rozkaz od szefa no i byłby dym, gdyby nie to ,że reprezentujemy klub Audi no i jakoś zachować się trzeba. Co nieulega wątpliwości ,że szef baran i zazdrośnik!! 2 sprawa że od M1 do gokartów jest rzut beretem,a z Bułgarskiej jakbyśmy mieli lecieć przez cały Poznań to lipa, chyba że obwodnicą. Nad miejscem trzeba się zastanowić zeby znowu jaj nie było. :gwizdanie:
Opublikowano

Można sie też spotkać pod samym Kinepolis.

Ja postaram się być, tylko zobacze jak to wyjdzie, bo teraz głównie we Wrocku siedze.

Opublikowano

pod kinepolis będziemy płacić za stanie i rozmawianie, lepiej pogadać na jakimś darmowym parkingu i potem przejechać się pod Kinepolis ;)

Opublikowano

Już taka fortuna za to stanie, że szok. Można też wybrać sobie inny parking z okolicy M1...

Opublikowano

nie mówię, że to majątek ale nie lubie płacić za coś, co mogę mieć za darmo :)

Opublikowano

też bym chętnie obejrzał foty

Opublikowano

mozemy stanac pod GIANTem

Opublikowano

Też jestem za giantem bo to obok kinepoles i bezplatnie ;)

Czy ktoś proponował już godzinę? Jak nie to ja chciałbym narzucić godziny ranne.

Póżniej mam imieniny żonki i nie wypada nie być. Ostanio byłem o godzinie 10 i bylo super bo i rezerwacja byla bezproblemowa (wymagana w przypadku grand prix) i taniej bo to był czas jeszcze poza szczytem.

Czekam na Waszą reakcje

Pozdrawiam

Opublikowano

ja niestety 27-28 odpadam :( mam egzaminy na uczelni i oststni zjazd wiec...... ;(

Opublikowano

Fotek mam kilka w zasadzie nie za dużo bo Nas z M1 gonili. Może po nastepnym spocie wrzucę razem. Tak przy okazji kolego Fan_Audi zapraszamy na nasze spoty.

Opublikowano

Ulti godziny poranne to odpadają- jak dla mnie optymalna jest godz 15.00. Pozatym niewidzę sensu robić spota jak przyjedzie 4 autka, i cała impreza będzie trwała 2h. Mam 100 km do przejechania, a ktos mieszka w Poznaniu i nie moze dotrzeć no to sorki ale się nie piszę. Basen odpadł ma szkołę a tam trzeba podjechac i załatwić wszystko bo znowu nas wyrolują. Trzeba się zebrać porządnie wiekszą grupą osób, tak żeby podjechać gdzieś usiąść i pogadać- a nie po imprezie to wszyscy nawrót i w chatę. Ja jak się deklaruję na spota to poświęcam temu całe popołudnie i zostaję do końca i nie planuje w tym dniu niczego innego. to tytlko moje spostrzeżenie jak ja to widzę.

Opublikowano

Mi 27-28 by pasował. No to mozemy pod M1.Albo pod Poznan Plaza?

Opublikowano

ja generalnie moge byc ale po 16 jak skoncze zajecia :):quattro:

Opublikowano

ja mam urodziny w styczniu no i imieniny w listopadzie takze tez poprosze o tort :P

Opublikowano

basen no tak po 16tej to by bylo gut :mysli:

Opublikowano

jestem za :)