Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki myta1 za info. Mam nadzieje, ze napiszecie tutaj o sopcikach jak juz sie zaczna. Duzo przyjezdza audiczek?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W takim razie czekam na info kiedy bedzie spocik. przyjezdzaja same a4 czy a6 tez moze byc? Kumpel sie o to pyta... ;)

Opublikowano

No pewnie że może być, tu nie chodzi tylko o to jakie kto ma autko, ale tez żeby poznać fajnych ludzi , maniaków marki, podzielić sę wiedzą (jeżeli się takową posiada), i dobrze bawić :dance:

BTW jestem jutro cały dzień na zakupach w Poznaniu z moją kobitą , może jakiś "przypadkowy" spot co?? jak coś to call me nr koma w assistance

Opublikowano

No to moze w tym tygodniu bo ja bede na zakupach w poznaniu :audi:a3 Tdi 131ps.Moze przy jakims centrum handlowym sie spotkamy??

Opublikowano

Witam Poznaniaków!

Potrzebuje pilnego kontaktu mojego Autka B6ki z Vagiem. Czy ktoś może mi pomóc?

Opublikowano

a w czym problem???[br]Dopisany: 31 Lipiec 2007, 20:49 _________________________________________________style zy my czasami nie widzielismy sie na myjce na przeciwko selgrosu???? :)

Opublikowano

Witam Maximus! Objawy sa. Przy zimnym silniku szarpanie na niskich obrotach (do 2500) i do tego zapala sie lampka ESP. Po 20 km i ponownym odpaleniu problem prawie znika tzn lampka sie nie zapala i rzadko szarpie. Co sądzisz?

Opublikowano

basen bardzo mozliwe poniewaz bardzo czesto tam jestem ;)

Opublikowano

11 i 12 sierpnia w Brzeziu koło Pleszewa jest ogólnopolski zlot grupy VW, moze bysmy sie lekko wprosili!? Czekam na sugestie

tu link z opisem całej imprezy: http://www.vwzone.pl/forum/viewtopic....tdays=0&postorder=asc&start=0

moze po paintcie ekipa byśmy tam pojechali co?? Parafia WLKP pisać co o tym sądzicie. :dance:

Opublikowano

Ja jestem za!!! ale moze szczelano zrobimy troche wczesniej? :afro:

Opublikowano

trza Petera namówić ,pogadam z nim co o tym sądzi.

Opublikowano

Byłem tam w zeszłym roku i wszystkim bardzo polecam! W tym roku tez sie tam zjawimy, oczywiscie w sobote.

Opublikowano

Style no to wczesniej zapraszamy na piknik do Józefowa,chłopaki z Poznania bedą, a później razem ekipą byśmy pojechali.

Tu link do naszej imprezki: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,15128.0.html

Opublikowano

Chetnie bym wpadl ale juz jestem umowiony na ten wyjazd i lecimy prosto z poznania. Ale nastenym razem chetnie wlece wraz z kolega.

Opublikowano

No to szukaj nas pośród tłumu. Przeważnie wszyscy mają ramki pod tablicą z adresem strony A4 klubu. to podbij do nas jak coś. BTW to autko w awatarku to Twoje?? :thumbup:

Poznałem Style'a i jego ekipę. Fura za***iście ładna, BBs'y 19'' to już pozamiatały...miałem latać oglądać VW ale jak już ją zobaczyłem ,to dalej nie miałem po co iść!!!

stylepoznań dają radę-wielkie graty a i Bora na felach od RS'a też piękna. Myslę że Style pochwali się fotami na forum. Miło było poznać i do zobaczyska na najbliższym spocie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sie ma chłopaki :) Straszna u nas cisza... Jest plan, żeby 22 września spotkać się w Poznaniu, pospotować, wybrać się grupowo na gokarty (http://www.gokartypoznan.pl/). Ogólnie plan jest oczywiście do dogadania. Odwiedzą nas koledzy z Wlkp -Marinero i Iverson zapowiadają się już na 100% :thumbup: Co Wy na to?? :a4fan: