Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko bedzie bedzie! tylk omusi byc cos konkretnie zorganizowane :):quattro:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

rex, tak jak tu basen,napisał organizujemy sie :quattro:

Opublikowano

No i extra :smile:

Hej Lech!

:smile:

Opublikowano

Po świątecznej przerwie wracamy do naszych spotów. Kolejny tradycyjnie w niedzielę 15.04. o godzinie 17.00. na parkingu przy ul. Bługarskiej (przed Leszkiem). Zapraszamy wszystkich serdecznie. :biggrin: Do zobaczenia :a4fan:

Oczywiście obecność obowiązkowa ;)

Opublikowano

no a mnie niebędzie w pracy będe gnił :/ ale lipa :cry:

[ Dodano: 14-04-2007, 08:27 ]

cześć age, :biggrin:

[ Dodano: 15-04-2007, 21:44 ]

no i jak było fajnie :biggrin:

Opublikowano

witam

no i po splociku bylo fajowo tak wogule zawsze jest fajowo wkoncu to zlocik :a4fan:

pozdrawiam :quattro:

Opublikowano

michua4, masz racej zawsze super atmosfera :quattro:

Opublikowano

Spocik - niedziela 22.04. jak zwykle godzina 17 parking przed stadionem Lecha.

Do zobaczenia :a4fan:

Opublikowano

witam, przeklejam Wam moja propozycje, ktora zlozylem klubowiczom z Kalisza, moze wsrod was beda jacys chetni.

panie i panowie, propozycja moja jest taka:

pod koniec maja czy na poczatku czerwca zbieramy ekipe 10-12 osob i jedziemy na paintball (najlepiej strzela sie w druzynach 5-6 osobowych). ja daje sprzet i miejsce (domek, altany, przygotowane miejsca na ognisko, do robienia grilla i gotowania) 35 km od Kalisza na trasie Kalisz-Wrzesnia, wy zabieracie ze soba jedzenie, osoby towarzyszace oraz dobry humor i smigamy na cos w stylu pikniku.

niedlugo podam Wam dokladny termin, w ktorym moglbym to zorganizowac a Wy napiszcie mi ktore terminy Wam pasuja i, przede wszystkim, ile osob jest chetnych na paintball. do dyspozycji mam 12 markerow z calym oprzyrzadowaniem, mozemy urzadzic jedna bitwe, ewentualnie wiecej, gdy bedzie wiecej chetnych. oczywiscie kobiety takze mozemy zaprosic do ubrudzenia sie farba :). mozna urzadzic symboliczne bitwy w stylu avant kontra sedan, diesel kontra benzyna itp. nie ma tez problemu ze zorganizowaniem wiekszego spota, zapraszajac ekipy z Konina, Poznania czy Wroclawia.

niestety nie moge zorganizowac tego calkowicie za darmo ale wydaje mi sie, ze mam atrakcyjna oferte. jedyny koszt jaki ponieslibyscie to 15 zl/100 kulek. nie placicie mi za wynajem sprzetu, za co klienci placa 50-200 zl i nie mniej niz 25 zl/100 kulek.

oczywiscie mozemy zorganizowac tam spokojny piknik na lonie natury bez paintballa, sam grill, ognisko, lazenie po lesie i te sprawy.

mysle, ze impreza trwalaby od popoludnia do poznego wieczora, ewentualnie caly dzien wiec wybiore ktoras sobote czy niedziele.

kto jest wstepnie chetny i jakie terminy Wam pasuja?

Opublikowano

zarabista propozycja!!!! na spocie w niedziele obgadamy sprawe. mozesz podac jakiegos linka z opisem okolicy???? :quattro:

Opublikowano

no no mała kontrolowana wojna :cool:

tylko kwesia terminu

Opublikowano

tutaj wrzucilem fotki, do tego jest jeszcze 30000 hektarow lasu :D dodam, ze na fotkach nie ma wszystkiego, np jest jeszcze stodola, w ktorej mozna nocowac (na sianie, a jak!). dokladna lokalizacja - Józefów k/ Chocza.

http://www.mm.pl/~pet3r/jozefow

Opublikowano

pet3r, jak będziesz miała jakiś termin to daj znać bo ja będe musiał jakos kombinować żeby mi pasowało a jestem chętny :D:a4fan:

Opublikowano

musimy to na spocie omówić i się większą grupą zjechać :a4fan: miejsce poprostu zaje... do tego ekipa pifko i jazda.... :biggrin:

Opublikowano

ok to termin ustalam na 3 czerwca (niedziela). ewentualnie mozna podyskutowac nad 2 czerwca.

komu pasuje i kto pisze sie na paintball a kto na normalny piknik?

Opublikowano

jak narazie to będe w tych dniach w pracy ale sprubuje coś wykombinować żebym mial wolne :D:quattro:

[ Dodano: 26-04-2007, 10:29 ]

:quattro:No to Audi maniacy 29.04.2007 spocik jeszcze postaremu trzeba nową propozycje przedyskutować

[ Dodano: 28-04-2007, 20:16 ]

no to jak z jutrzejszą niedizelą :cool:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no cóz ja bardzo chętnie ale dziś i jutro niedam rady :(

Opublikowano

Panowie czy może jakiś spocik w sobotę organizujecie :question:

bo będę na targach :cool:

Opublikowano

Niestety spocik planujemy dopiero w niedzielę, bo to jedyny dzień, w którym możemy zjechać się w większym gronie :a4fan: