Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak patrze na godziny otwarcia toru i godziny szczytu zaczynaja sie od 17.00, to jak jazdę bysmy zaczęli o 18.30 to by było ok. Tor i tak do późna jest otwarty, to nie ma problemu. to jak: jazdę zaczynamy od 18.30 . Zgadzacie się?? Może napiszcie kto na 100% bedzie jeździł na gokartach bo rezerwacje trzeba zrobić.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe - jak doplace, to moze sie nawet poszerzy :polew: niestety nie ma takiej mozliwosci. W poniedzialek rano obowiazki czekaja[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2007, 10:50 _________________________________________________Kurcze i co z tym Poznaniem?? Za pare godzin wyjezdzam, a jeszcze komitet powitalny sie nie zawiazal :polew:

BTW moze podpowiecie jak najlepiej jechac ze slaska... dokladnie do miejscowosci miedzy Pila a bydgoszcza.

1. Wroclaw, Poznan, Pila

2. Łodz, Torun Bydgoszcz

:chytry:

Opublikowano

No chłopoki moze bym podjechał do poznania co prawda A3 ale tez audi wkoncu. Pościgali bym sie bo jest czym 131ps :kox:

Opublikowano

elo elo ja tez sie pisze na wyscigi :th: i bylbym raczej za spotem i wyscigami w godzinach popoludniowych bede w poznaniu ok 17h wiec wyscigi o 18:30 pasuja jak najbardziej tylkocena mnie troszke gniecie :kwasny:

Opublikowano

a ja mam jakiś ślub cholera :rant::wallbash: licze że będzie powtórka dla newbie :thumbup:

Opublikowano

licze że będzie powtórka dla newbie

ja tez bo niestety nie dam rady sie pojawic a bym chetnie na gokartach pojezdzil...

Opublikowano

Hej,hej :) Potwierdźcie proszę ile osób pisze się na gokarty a ile na sam spocik. Iverson gdybyś mógł to jakoś oznaczyć w pierszym poście, to byłoby super. Najpóźniej we wtorek muszę zrobić rezerwację. Basen oczywiście będzie śmigał na gokarcie, a ja ze względu na mój mamusiowy stan będę go tylko dopingowała :a4fan:

Opublikowano

Ja przyjade w 3 osobowym skladzie, a nie z 3 dodatkowymi... - wszyscy sie scigaja.

Opublikowano

Ja róznież piszę się na sobotni spocik, bardzo chętnie przyjadę jeżeli odbędzie się on w godz popołudniowych. Będę prawdopodobnie z 'osoba towarzyszącą' ale nie bedziemy brać udziału w wyścigach.

Opublikowano

Kurde nie wiem czy dam rade koledzy :confused4: jakby co to jeszcze napisze czy bede napewno

Opublikowano

będę się ścigał!!

Opublikowano

W pierwszym poście naniosłem poprawki dotyczące spota. Kto jest chętny jeszcze to pisać. Audia4s4 Ciebie do listy jeszcze nie dodaję dopiero jak potwierdzisz. Age graty-więc przybędzie nam nowy klubowicz super.!!!!! :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

W pierwszym poście naniosłem poprawki dotyczące spota. Kto jest chętny jeszcze to pisać. Audia4s4 Ciebie do listy jeszcze nie dodaję dopiero jak potwierdzisz. Age graty-więc przybędzie nam nowy klubowicz super.!!!!! :kox: :kox: :kox:

Maly klubowicz - ciekawe czy recaro produkuje foteliki dla dzieci?? :polew: :polew: Basen juz powinien po necie zaczac szukac!! :polew::thumbup:

Ja sie scigam a co do zonci to potwierdze jeszczsze - jak da rade to napewno pojezdzi!! nie popusci!! :evil:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2007, 10:47 _________________________________________________Melduje ze moja zoncia ma wolne w sobote i powiedzila ze pokarze Iversonowi jak sie jezdzi - prosze o naznaczenie jej na czerwono!! ale bedzie jazda!! :kox:

Opublikowano

No chłopoki moze bym podjechał do poznania co prawda A3 ale tez audi wkoncu. Pościgali bym sie bo jest czym 131ps :kox:

znajdziesz na pewno kilku chetnych do staniecia na kresce choc nasze a4 sa duzo ciezsze to walka moze byc ciekawa!!

a co z reszta klubowiczow z poznania - co tu taka cisza!!

Opublikowano

Prosilbym o konkret gdzie i o ktorej sie spotykamy w Poznaniu, bo brat (z Poznania) mi w tej sprawie strasznie truje :tongue4:

Opublikowano

Yelo! Basen się do mnie nie odezwał jeszcze, a dzwoniłem juz pare razy, spotkamy sie przy M1 o czym pisałem trochę wcześniej pewnie gdzieś ok. 16.00 ale to jeszcze do uzgodnienia.

Opublikowano

No kontakt z basenem to jak loteria, taki ma tryb zycia.

ja oczywiscie bede z zonka ale tylko ja bede sie scigal ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Zaczęłam rezerwować gokrty (grand prix dla 10 osób)na sobotę na 18.30. Teraz czekam na potwierdzenie. Dam znać jak wszystko będzie zaklepane na 100%.

Opublikowano

Kurde ja też chcę ... szkoda że trochę dlaeko do was ;)